Νίκη Βόλου-Διαγόρας 2-1: Νίκη ελπίδας για τους Βολιώτες...

Gazzetta team
Νίκη Βόλου-Διαγόρας 2-1: Νίκη ελπίδας για τους Βολιώτες...

bet365

Σημαντική επικράτηση για τη Νίκη Βόλου, με τους... κυανόλευκους να επικρατούν του Διαγόρα με 2-1 και να συνεχίζουν την προσπάθεια να βρεθούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει τον Ιωνικό Νίκαιας και να βρεθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League πέτυχε η Νίκη. Η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 2-1 του Διαγόρα και έφτασε τους 32 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τους Νικαιώτες. Στον αντίποδα οι Ροδίτες έμειναν στους 29 και έχασαν με την σειρά τους την ευκαιρία να παλέψουν αυτοί για την δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 7' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τσιώλη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, αλλά είδαν στο 23' την προσπάθεια του Κασνέτσι να σταματά στο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Διαγόρα, ο Λούκας Γκαρσία στο 42' με πέναλτι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Μπουρλάκη στο 62'.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Aποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Ντομίνγκεζ, Γκαρσία, Ιορδανίδης (72' Κυριακίδης), Τσιώλης (81' Βοσνιάδης), Τσιμπούκας, Μπαταγίνι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Μανωλάκης, Χουζούρης (45' Ευαγγελιδάκης), Κασνέτσι, Αυγενικού (77' Αθανασίου), Πινιώτης (86' Γούλας), Μπουρλάκης, Γεωργίου, Πατσαρούχας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα