Νίκη ελπίδας για Καλαμάτα

Gazzetta team
Νίκη ελπίδας για Καλαμάτα

bet365

Σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό πήρε η Καλαμάτα επικρατώντας του Διαγόρα με 1-0. Την ευκαιρία να ανέβει στην 2η θέση έχασε η Βέροια μένοντας στο 2-2 με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας.

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο η Καλαμάτα δεν είχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα. Μια νίκη που κατέκτησε η... μαύρη θύελλα επικρατώντας με 1-0. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Μεσσηνίας έφτασε τους 15 βαθμούς και μείωσε στους 3 τους βαθμούς που οδηγούν στην σωτηρία. Από την άλλη ο Διαγόρας έμεινε στους 26 χάνοντας την ευκαιρία να παλέψει για κάτι παραπάνω. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 23' ο Οσμάναγκιτς με εκτέλεση πέναλτι.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Χριστοφιλέας, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάναγκιτς, Ηλιόπουλος, Ελ Ιντρίσι, Μπουσμπίμπα.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Προβατίδης, Κασνέτσι, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Αθανασίου, Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας.

Έχασε την ευκαιρία να ανέβει 2η η Βέροια (2-2)

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη δεύτερη έχασε η Βέροια με την «βασίλισσα του βορρά» να μην μπορεί να επικρατήσει μέσα στο Ασπρόπυργο σε ένα χορταστικό παιχνίδι που είχε 4 γκολ, δύο από κάθε ομάδα. Με την ισοπαλία αυτή οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 20 βαθμούς και αύξησαν σε 2 την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 30 και είναι μόνοι στην 3η θέση.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν δύο φορές να προηγηθούν, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ισάριθμες απαντήσεις. Η αρχή έγινε στο 21' με τον Κάκκο να κάνει το 1-0, για να έρθει ο Πασάς 6 λεπτά αργότερα και να κάνει το 1-1. Στο 60' και πάλι ο Ασπρόπυργος προηγήθηκε με τον Φράγκο, αλλά η Βέροια με τον Βεργώνη ισοφάρισε μόλις τρία λεπτά αργότερα με το 2-2 να μένει ως το τέλος.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Γκίνης, Κόσεφ, Φιλίποβιτς, Νικολάου, Σταγάκης, Γκατσολάρι, Μπαξεβάνου, Κάκκο, Φράγκος, Πολέτο, Ζγκούρι.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μαραγκός, Στάμου, Βεργώνης, Πολύζος, Πέντα, Καραγιάνν, Πασάς, Κανούλας.

Πέρασε από Ιεράπετρα και βλέπει ψηλά ο Ολυμπιακός Βόλου (1-3)

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Βολιώτες επικράτησαν μέσα στην Ιεράπετρα με 3-1 και αρχικά ξέφυγαν 9 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ πλέον μπορούν να βλέπουν ακόμα και δεύτερη θέση, καθώς απέχουν μόλις 4 βαθμούς από τον Ιωνικό. Οι Κρητικοί από την άλλη έμειναν στους 24.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σκόνδρα στο 12', αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους Βολιώτες. Αρχικά ισοφάρισαν στο 28' με τον Σκοπελίτη, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο οι Κέρη και Τσίτας στο 59' και στο 68' αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Ιεράπετρα (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Σέχου, Σμίλτος, Μάγκας, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Βογιατζής, Χιντζίδης, Χύσι, Χαντί.

Ολυμπιακός Βόλου (Βόκολος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Μπουτζίκος, Ράντι, Κόλα, Κέρη, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας

«Τσίμπησε» βαθμό το Αιγάλεω (1-1)

«Τσίμπησε» βαθμό το Αιγάλεω στο ματς με τη Νίκη Βόλου, καθώς το «Σίτι» απέσπασε 1-1 από τους «μπλε». Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, μόλις στο 2' «άγγιξαν» το γκολ με τον Μπαταγίνι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, στο 17' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγγίρη. Στο 43' οι βολιώτες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κρόουθ, όμως στο δεύτερο μισό δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε ακυρώθηκε τέρμα τους, όταν σε σουτ του Οικονομίκου η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Σικαλιά,όμως ο βοηθός υπέδειξε τον Μπαταγίνι σε θέση οφσάιντ, καθώς θεώρηση πως επηρέαζε τη φάση.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο (73' Οικονομίκος), Ιορδανίδης (62' Τσιώλης), Κρουθ, Ροχάνο, Μπαταγίνι.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας, Γουέρε (83' Τσεφτερίδης), Σταματάκης, Φαρινόλα (44' Μακρυγιάννης, 86' Καπός), Καλλέργης, Τσιλιγκίρης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα