Ανέλαβε την Καλαμάτα ο Αναστόπουλος

Ανέλαβε την Καλαμάτα ο Αναστόπουλος

Gazzetta team
Ανέλαβε την Καλαμάτα ο Αναστόπουλος

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας, όπως ανακοίνωσε η «Μαύρη Θύελλα».

Αλλαγή προπονητή στην Καλαμάτα. Ο Νίκος Αναστόπουλος ανέλαβε την δύσκολη αποστολή να βγάλει την «Μαύρη Θύελλα» από την δύσκολη θέση αντικαθιστώντας τον Βασίλη Βούζα.

Στην Καλαμάτα ελπίζουν ο «μουστάκιας» με την εμπειρία του να βοηθήσει την ομάδα η οποία ξεκίνησε με όνειρα αλλά αυτή την στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Ο Αναστόπουλος κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας προπονήσει τους Πανελευσινιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Άρη, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, Καβάλα, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Πλατανιά, Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο ο οποίος θα βρίσκεται αύριο (24/1/2020) στην Καλαμάτα, στη μεσημεριανή προπόνηση. Θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. Καλώς ήρθες Νίκο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα