ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός Βόλου: Οι «Austrian Boys» ζητούν εισιτήρια για τους φίλους των Τρικάλων

Ολυμπιακός Βόλου: Οι «Austrian Boys» ζητούν εισιτήρια για τους φίλους των Τρικάλων

Ολυμπιακός Βόλου: Οι «Austrian Boys» ζητούν εισιτήρια για τους φίλους των Τρικάλων

H απάντηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για «εκπρόθεσμο αίτημα» προς τους φιλοξενούμενους, βρήκε συμμάχους των Τρικαλινών τους οργανωμένους φίλους των γηπεδούχων!

Οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι... εθισμένοι με το γήπεδο. 

Έχουν γυρίσει πόλεις και χωριά για να είναι δίπλα στην ομάδα τους και αντιλαμβάνονται, περισσότερο από τον καθένα, την ανάγκη να είναι παρόντες στην κερκίδα. 

Η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου ότι είναι εκπρόθεσμο το αίτημα των Τρικάλων για την παροχή εισιτηρίων στους φίλους της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής, βρήκε αντίθετους τους «Austrian Boys», οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση-πρόσκληση όλων στο γήπεδο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι AUSTRIAN BOYS που έχουμε γυρίσει όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος και όχι μόνο, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την πράξη της ΠΑΕ να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς των Τρικάλων. Παροτρύνουμε την ΠΑΕ έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει την απόφασή της και να δώσει εισιτήρια στους Τρικαλινούς και υποσχόμαστε πως θα τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία του πρώτου γύρου.

Επίσης καλούμε όλον τον κόσμο να κατακλύσει την Κυριακή την Νεάπολη, να γίνει ο 12ος παίχτης, και να βοηθήσει την ομάδα μας για μια νέα αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλά λάθη…

Τέλος καλούμε τους παίχτες μας να κάνουν το αυτονόητο, να δείξουν το απαραίτητο πάθος, να ματώσουν τις φανέλες και να αποδείξουν ότι είναι άξιοι να φοράνε την βαριά φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες…

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι έξω από το γήπεδο θα διαθέτουμε εισιτήρια των 7€

ΥΓ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ…».