Διαγόρας και Θεσπρωτός... σόκαραν Τρίκαλα και Ιωνικό, κερδισμένη η Βέροια

Gazzetta team
Διαγόρας και Θεσπρωτός... σόκαραν Τρίκαλα και Ιωνικό, κερδισμένη η Βέροια

bet365

Ο Διαγόρας πέρασε από την έδρα των Τρικάλων με 0-1 κι υποχρέωσε την πρωτοπόρο ομάδα της Football League στη δεύτερή της ήττα. Χαμένη ευκαιρία για τον Ιωνικό, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ουραγό Θεσπρωτό, ενώ η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Βέροια που κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και μείωσε στους 3 την διαφορά από τα Τρίκαλα. Στο 0-0 έμειναν Ιάλυσος και Καλαμάτα.

Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου 0-1

Εντός έδρας ήττα για τα πρωτοπόρα Τρίκαλα από τον Διαγόρα Ρόδου με 0-1, με την ομάδα των Τρικάλων να γνωρίζει την δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Ρόδου... σόκαρε τα Τρίκαλα καθώς στο 23' άνοιξε το σκορ με τέρμα του Γούλα. Από εκεί και πέρα τα Τρίκαλα κυριάρχησαν κι απείλησαν την αντίπαλη εστία πρώτα με τον Οικομόπουλο, στη συνέχεια με τον Γρηγορόπουλο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τσέλιος έβγαλε με τρομερή επέμβαση το φάουλ του Παπαγεωργίου.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Σανδραβέλη και τον Λώττα να απειλούν στο 49' και στο 53'. Το γκολ δεν ερχόταν και η πίεση αυξανόταν, με τους Τρικαλινούς να χάνουν νέα ευκαιρία στο 57' με τον Τσέλιο να αποκρούει και το πλασέ του Σταματή. Ο Διαγόρας στο τελευταίο 20λεπτο βρήκε διαδρόμους μιας και τα Τρίκαλα είχαν βγει μπροστά κι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 85' και στο 86' με τους Πινιώτη και Αυγενικού να νικούνται από τον Ζαρόπουλο.

Τα Τρίκαλα τελικά σκόραραν στο 90' με τον Σταματή, όμως ο επόπτης θεώρησε πως η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή και το γκολ δεν μέτρησε. Στο 94΄οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν έστω τον βαθμό, όμως ο Τσέλιος απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισαν τα Τρίκαλα και κράτησε ένα σπουδαίο διπλό για την ομάδα του.

Ιωνικός – Θεσπρωτός 1-1

Απρόσμενη απώλεια βαθμών για τον Ιωνικό ο οποίος άφησε δυο βαθμούς στην έδρα του με αντίπαλο τον ουραγό Θεσπρωτό, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι... πάγωσαν τη Νεάπολη, όταν στο 14' ο Ντάλα Κόστα μετά από πάσα του Σερβιλάκη άνοιξε το σκορ. Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει κι έχασε ευκαιρία στο 33', όταν ο Τιεντσέ πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Θεσπρωτός έφτασε κοντά και στο 0-2 στο 50', αλλά ο Φουρλάνος πρόλαβε τελευταία στιγμή. Η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν όσο περνούσαν τα λεπτά και στο 73', ο Μάναλης πήρε μια υπέροχη κεφαλιά με τον Κωνσταντάκο να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατά το 0-1 για την ομάδα του σε εκείνη τη φάση.

Η ισοφάριση ήρθε όμως στην επόμενη ευκαιρία των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 79', όταν ο Γκούφας βγήκε στη πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτού κι έκανε την σέντρα για τον Κρητικό ο οποίος έγραψε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πλησίασαν πιο κοντά στο δεύτερο τέρμα και συγκεκριμένα στο 85', ο Σερβιλάκης πήγε να σημειώσει ένα υπέροχο τέρμα με σέντρα σουτ, όμως ο Κουρεπίνης απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι κι έξω!

Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Ιωνικό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους 3 την διαφορά από την κορυφή...

Βέροια - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Η κερδισμένη της 15ης αγωνιστικής της Football League ήταν η Βέροια, η οποία χάρη στο 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και σε συνδυασμό με την ήττα των Τρικάλων από τον Διαγόρα, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Η Βέροια πήρε το προβάδισμα με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτου, όταν ο Κανούλας με κεφαλιά και με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού νίκησε τον Γιδόπουλο κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και δίκαια πήγαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, αλλά οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δευτέρου μέρους είχαν τρεις τελικές με σουτ των Μπουτζίκου, Ράντι και Μητρόπουλου, που όμως δεν βρήκαν στόχο. Η Βέροια στο 58' έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Ζούρκο, ο οποίος δεν μπόρεσε από εξαιρετική θέση να νικήσει τον Γιδόπουλο.

Στη συνέχεια η γηπεδούχοι έκαναν περισσότερο διατήρηση του σκορ, αν και ο Ολυμπιακός στο 75' έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Πόζογλου. Η Βέροια είχε ένα μακρινό σουτ του Βεργώνη στο 79' και μια τελική του Κανούλα στο 83', που πέρασαν άουτ, και το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τη Βέροια να παίρνει ένα... χρυσό τρίποντο.

Ιάλυσος – Καλαμάτα 0-0

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι στη Ρόδο, όπου οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας έμειναν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 8' με τον Στεφανάκο να αποκρούει το τετ α τετ με τον Χειρίτραντα. Πέρα από αυτή τη φάση, δεν υπήρξε κάτι άλλο τόσο σημαντικό στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα ανέβασε στροφές, απείλησε τους γηπεδούχους όμως δεν κατάφερε κι εκείνη να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους αφήνοντας απογοητευμένες και τις δύο ομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα