Ισόπαλο το ντέρμπι Ιωνικού - Βέροιας, τελευταία η Καλαμάτα!

Gazzetta team
Ισόπαλο το ντέρμπι Ιωνικού - Βέροιας, τελευταία η Καλαμάτα!

bet365

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και Βέροια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Νέα ήττα για την Καλαμάτα από την Ιεράπετρα και πλέον βρίσκεταισ την τελευταία θέση! Νίκες για Ιάλυσο, Καβάλα, Διαγόρα, ισοπαλία για Αιγάλεω και Τρίγλια.

Ιωνικός - Βέροια 0-0

Το ματς της αγωνιστικής ήταν αυτό που έγινε στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και Βέροια. Οι δύο ομάδες, ήθελαν τη νίκη ώστε να έχουν για... πάρτι τους την δεύτερη θέση, με το τελικό 0-0 να ευνοεί Ιωνικό που έμεινε δεύτερος και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 3.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ του Σιμόνι στο 2' για την Βέροια, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουρεπίνης με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε το φάουλ του Πέντα. Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε εκ νέου στο 27' με τον Σιμόνι, με το ημίχρονο τελικά να λήγει χωρίς γκολ.

Ίδια περίπου εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Βέροια να είναι ανώτερη και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 52' με τον Πασά να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Κάποια άλλη μεγάλη φάση δεν υπήρξε στο παιχνίδι και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (60′ Βλαχομήτρος), Κρητικός, Καλλέργης (80′ Καλογέρης), Σμυρλής (41′ Μάναλης), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Πολύζος, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος (90+3′ Ταϊρης), Πέντα (81′ Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (73′ Μπλέτσας).

Ιάλυσος - Θεσπρωτός 1-0

Ο Ιάλυσος επικράτησε του Θεσπρωτού 1-0 και τον προσπέρασε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 16' όταν ο Νατσιόπουλος με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μαραγκουδάκη κι εκείνος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος, άρχισε με τον Ιάλυσο να απειλεί με σουτ του Νατσιόπουλου, με την ομάδα της Ρόδου όμως να μένει με 10 ποδοσφαιριστές στο 61' όταν ο Μαραγκουδάκης έσπρωξε τον διαιτητή κι εκείνος του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Θεσπρωτός και με παίκτη παραπάνω αύξησε περισσότερο την πίεσή του φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση, όταν στο 76' ο Κολτσίδας με κεφαλιά έστειλε χιλιοστά εκτός την μπάλα.

Ιάλυσος (Αμπελάς-Χοσάδας): Ανδρούτσος, Αυγενικού, Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Κ. Χειμωνέττος, Ρεκλείτης (55′ λ.τ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης (72′ Τερζίου), Πετράκης, Χατζηδίμπας.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κωνσταντάκος, Νόνης, Σταυρίδης (77′ Κάτσης), Δημητρούλας, Κωνσταντακόπουλος, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Γώγος, Κόλλας, Ευθυμίου, Μπίκας (88′ Τσιάτσας).

Καλαμάτα - Ιεράπετρα 2-3

Νέα ήττα και τελευταία θέση για την Καλαμάτα! Η «Μαύρη Θύελλα» γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-3 από την Ιεράπετρα σε ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Μόλις στο 7', ο Αποστολόπουλος μετά από λάθος του Κασωτάκη έκανε το 0-1 με την Καλαμάτα να ισοφαρίζει στο 25' με πέναλτι του Οσμάναγκιτς και το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο 45λεπτο.

Οι Κρητικοί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτεροι και με τον Σέχου έφτασαν στο 1-2 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη, ο Αλβανός επιθετικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα πράγματα χειροτέρεψαν για την Καλαμάτα στο 63' όταν έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Βουκμίροβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Ιεράπετρα εκμεταλλεύτηκε την αποβολή αυτή και στο 69' έφτασε στο 1-3 με τον Βογιατζή. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Κωνσταντινόπουλος για την Καλαμάτα.

Με αυτή τη νίκη, η Ιεράπετρα, μείωσε στους τέσσερις την διαφορά της από την δεύτερη θέση.

Καλαμάτα (Βούζας): Κασσωτάκης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Στεργίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καντούτσης, Τζόκιτς (46′ Ράκιτς), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς (71′ Μάκος (76′ Μπάμπης), Αλεξόπουλος.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σέχου, Μάγκας, Σμίλτος, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Μηνάς (74′ Μέμος), Αποστολόπουλος (81′ Παπαδόπουλος).

Αιγάλεω - Τρίγλια 1-1

Κανένας δεν έμεινε ικανοποιημένος στο Αιγάλεω, όπου η τοπική ομάδα και η Τρίγλια ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Οι γηπεδούχοι, μετά από ένα ημίχρονο χωρίς φάσεις, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 52', όταν ο Παπανικόλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το Αιγάλεω όμως, δεν μπόρεσε να πάρει αυτό το σημαντικό τρίποντο, καθώς στο 82' ο Ντούνκα με εκτέελση πέναλτι ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Νίκησε κι έπιασε τον Ολυμπιακό Βόλου η Καβάλα στη βαθμολογία της Football League, επικρατώντας 2-0, με τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι φάσεις ήταν λίγες με τον Ολυμπιακό Βόλου κυρίως να απειλεί χωρίς να βρει κάποιο γκολ όμως.

Έτσι, στο δεύτερο μέρος, η Καβάλα κατάφερε και βρήκε δίχτυα όταν στο 54' ο Γαβριηλίδης με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φαζός, με την Καβάλα να το εκμεταλλεύεται και στο 92' να σημειώνει εύτερο τέρμα, με τον Μελισσόπουλο από κοντά.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης (82′ Θωμαϊδης), Παπαστεργιανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι, Καθάριος, Στίκας, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Λάσκαρης (87′ Δεινόπαπας), Ντούνης (84′ Στεφάνοβιτς), Κουτσιανικούλης, Ράντι, Τσίτας.

Ασπρόπυργος - Διαγόρας 0-3

Άνετο πέρασμα για τον Διαγόρα από τον Ασπρόπυργο με 0-3. Οι Ροδίτες, είχαν καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Αυτό γιατί, στο 3' ο Γλύνος με σουτ έκανε το 0-1, με τον Μπαρμπαρούση από τα 11 βήματα να ευστοχεί και να κάνει στο 45' το 0-2 για τον Διαγόρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρά τυπικού χαρακτήρα, με τους Ροδίτες να φτάνουν σε ακόμα ένα τέρμα με τον Μπουρλάκη στο 65', ενώ στο 89' ο Παρσαρούχας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με τον Διαγόρα να... αγγίζει το 0-4!

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης (59′ Γκατζολάρι), Λογοθέτης, Ζώνας, Σταγάκης (75′ Ζγκούρι), Νικολακάκης, Νικολάου, Βασιλείου, Κάκκο, Σρέσκοβιτς, Πίντο.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Καρπαθάκης, Αθανασίου (89′ Κασνέτση), Πινιώτης, Γλυνός (69′ Γούλας), Μπουρλάκης (85′ Πατσαρούχας), Μπαρμπαρούσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα