Παραιτήθηκε ο Μάγγος από τον ΟΦΙ!

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Μάγγος από τον ΟΦΙ!

bet365

Ο Γιάννης Μάγγος ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στην πορεία του στην Ιεράπετρα ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μετά από 2,5 χρόνια στην Ιεράπετρα, όπου κατακτήσαμε επτά τίτλους ήρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις. Αφήνω την ομάδα με 14 βαθμούς, 5η θέση στην κατηγορία ενώ πριν τρεις αγωνιστικές ήμασταν πρώτοι. Το καλοκαίρι λέγαμε ότι θέλουμε 14 -15 βαθμούς στον πρώτο γύρο για να μείνουμε και τους έχουμε συγκεντρώσει τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει κατά 50% την παραμονή. Ψυχικά φτάνεις ή σε φτάνουν σε ένα σημείο που πρέπει να σταματήσεις. Πέρασα 2,5 χρόνια πανέμορφα και με ποδοσφαιρικές νίκες που δεν θα γίνουν ξανά. Έκανα φιλίες και ο προορισμός μου κάθε καλοκαίρι θα είναι η Ιεράπετρα αφού έκανα πολλούς φίλους εκεί και δεθήκαμε οικογενειακά. Δεν θα πω αντίο αλλά στο επανιδείν. Θα γυρίσω όταν πρέπει να γυρίσω. Ευχαριστώ το ΔΣ , τους φιλάθλους, ζουν για το ποδόσφαιρο και τον ΟΦΙ και γι΄αυτό με βλέπετε συγκινημένο. Στο ποδόσφαιρο μένουν οι σχέσεις. ΄Ηρθα σαν φίλος, αποχωρώ σαν φίλος, τους έχω όλους στην καρδιά μου. Η ομάδα της Ιεράπετρας έχει μέλλον».

Για τα Τρίκαλα ο Γιάννης Μάγγος που θήτευσε και ως γυμναστής στον ΑΟΤ και έλκει την καταγωγή του από την Καρδίτσα είπε: «Χαίρομαι που βλέπω γνώριμες φυσιογνωμίες και οικεία πρόσωπα στο σπίτι μας, πότε μαζί, πότε αντίπαλοι έχουμε σχέσεις από παλιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, ο στόχος που έβαλε για την άνοδο είναι πιο κοντά. Έχει δρόμο ακόμη αλλά όταν βλέπεις μία ομάδα πως δημιουργεί και πως ξεκινά το καταλαβαίνεις. Η σταθερότητα δίνει τους τίτλους. Είναι μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα, ιστορική ομάδα, με κόσμο, καλούς παίκτες δομη ΔΣ και προπονητή με ανόδους ου συντελούν στο καλύτερο».

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΙ ανακοίνωσε τον Γιώργο Χατζηδημητρίου στην θέση του Αθλητικού Διευθυντή μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΟΦΙ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα