Football League: «Σκαρφάλωσε» η Βέροια

Gazzetta team
Football League: «Σκαρφάλωσε» η Βέροια

bet365

Η «βασίλισσα» πλησίασε στην κορυφή μετά τη νίκη της στην Ιεράπετρα. Ο Διαγόρας κέρδισε στο Αιγάλεω, χωρίς νικητή οι άλλες αναμετρήσεις

Διπλό χρυσάφι πήρε η Βέροια στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΙ και τον προσπέρασε στην 4η θέση της Football League. Η «βασίλισσα του Βορρά» χάρη σε γκολ του Πασά στο 68' προηγήθηκε στο ματς, έχοντας και δοκάρι στο 51', με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν εκείνοι το σκορ στο 55'.

Ωστόσο, η ομάδα της Ημαθίας κράτησε το υπέρ της προβάδισμα ως το τέλος και βελτίωσε το αρνητικό σερί που μετρούσε τον τελευταίο καιρό με μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου). Έτσι, η Βέροια έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας παρέμεινε στους 14, γνωρίζοντας για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν δύο συνεχόμενες ήττες.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μούχαλης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Στάμου, Ζούρκος Ν. (67' Ταΐρης), Βεργώνης, Σιμόνι, Χαντζάρας, Πέντα (38' Ζούρκος Αλ.), Πασάς (79' Σκαθαρούδης).
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Κιντζίδης, Σέχου (70' Χρυσοφάκης), Τζελέπης (6' Μάγκας), Σμίλτος, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (68' Σκόνδρας), Αποστολόπουλος.

ΠΟ Τρίγλιας – Νίκη Βόλου 0-0
Δύο ομάδες που είναι πολύ κοντά βαθμολογικά η μία στην άλλη δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς αυτό. Στο πρώτο μέρος η Νίκη είχε μεγάλη φάση στο 30' με τον Ροχάνο. Καλή φάση είχε και η Τριγλία στο 32' με σουτ του Ντούνγκα. Στην επανάληψη η Νίκη είχε φάση στο 68' με σουτ του Ροχάνο. Στην συνέχεια είχε δύο ευκαιρίες και η Τριγλία αλλά έμεινε το 0-0 ως το τέλος. Στο τελευταίο ματς, όπως αναμένεται, το κόουτς Γεωργιάδη στον πάγκο της Νίκης (θα πάει στη Βέροια).
ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου (84' Αμαραντίδης), Ευθυμιάδης, Ζορμπάς (92' Μαντζίρης), Ντούνγκα και Λεμονής.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Ιορδανίδης (60' Κυριακίδης), Γκαρσία, Κρούθ, Καπός (85' Μασκουνιάν) και Ροχάνο.
Καλαμάτα – Ασπρόπυργος 2-2
Ο Ασπρόπυργος κρατούσε στα χέρια του ένα σπουδαίο διπλό με το 0-2 ή και το 1-2 όμως η Καλαμάτα γύρισε το ματς για να φτάσει στο τελικό 2-2. Στο α' μέρος η Καλαμάτα είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 6' όμως ο Ασπρόπυργος σκόραρε στο 28' με Πίντο μετά από κερδισμένες κόντρες και που βγήκε τετ α τετ. Στο 35' ο Ασπρόπυργος σκόραρε για το 0-2 ο Σρέτσκοβιτς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασιλείου. Η Καλαμάτα έκανε το 1-2 στο 78' από κεφαλιά του Ράκιτς και στο 91' το 2-2 με δεύτερο γκολ του ίδιου παίκτη.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (47' Στεργίδης), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Αλεξόπουλος, Κασβιρόπουλος και Βουκμίροβιτς.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Καμπούρης, Νικολάου, Γκατσολάρι, Κάκκο, Βασιλείου (59' Νικολακάκης), Σρέτσκοβιτς και Πίντο (57' Σγκούρης).
Αιγάλεω – Διαγόρας Ρόδου 0-2
Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο του Αιγάλεω, καθώς το «Σίτι» ηττήθηκε 2-0 από τον Διαγόρα. Οι Ροδίτες άνοιξαν το σκορ στο 16' με τον Γλυνό και ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη τους λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Μπαρμπαρούση (46').
Μάλιστα στο 65' έφτασαν μια ανάσα από την επίτευξη και άλλου γκολ αλλά αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λαμπρου, Τσαφταρίδης (35' Χατζηιωάννου), Μπαξεβάνου (59' Κατσικογιάννης), Ντιατά (54' Συρεγγέλας), Ροτζέριο, Τσιλιγκίρης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (68' Πινιώτης), Γλυνός (75' Αθανασίου), Μπέλερης, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1
Φινάλε γκραν γκινιόλ είχε η αναμέτρηση, καθώς κρίθηκε στο φινάλε. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, άνοιξαν το σκορ στο 55′ με τον Πόζογλου, απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες, όμως τελικά οι Νικαιώτες απέσπασαν το 1-1 χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρητικού στο 89'. Μάλιστα τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Γκουτσούλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης (59’ Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (81’ Κόλα).
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκουτσούλιας, Τιεντσέου, Καλλέργης (58’ Παπατζίκος), Κρητικός, Σμυρλής (58’ Μακρίδης), Μάναλης (67’ Βλαχομήτρος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα