Τεσσάρα κορυφής για την Καβάλα!

Gazzetta team
Τεσσάρα κορυφής για την Καβάλα!

bet365

Η Καβάλα διέλυσε 4-1 τον Θεσπρωτό και ανέβηκε στην πρώτη στην κορυφή της Football League (μαζί με Ιεράπετρα και Βέροια), μετά την ήττα της Καλαμάτας από τον Ολυμπιακό Βόλου (1-2). Νίκη για την Βέροια (3-1 το Αιγάλεω), νίκη για την Ιεράπετρα (0-2 τον ΠΟ Τριγλία), ισοπαλία στο ντέρμπι της Ρόδου 1-1 ανάμεσα σε Ιάλυσο και Διαγόρα, όπως και στο παιχνίδι του Ασπρόπυργου με τα Τρίκαλα με το ίδιο σκορ.

Καβάλα – Θεσπρωτός 4-1: Πάτησαν κορυφή οι «αργοναύτες»

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Καλαμάτας η Καβάλα. Οι... αργοναύτες επικράτησαν με το επιβλητικό 4-1 του Θεσπρωτού και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς όσους έχουν και οι ΟΦ Ιεράπετρας και Βέροια. Από την άλλη ο Θεσπρωτός παρέμεινε στους 4 και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γραβριηλίδη στο 26', με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 43' με τον Ντάλα Κόστα, γκολ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί πετυχαίνοντας ακόμα τρία γκολ. Αρχικά ο Βόσαλικ με πέναλτι στο 66' έκανε το 2-1, ο ίδιος παίκτες 7 λεπτά αργότερα έκανε το 3-1, για να έρθει ο Παπαδόπουλος στο 79' και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ (73′ Αρναούτογλου), Ορφανίδης (60′ Καθάριος), Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (78′ Μαρκόπουλος), Χαντί.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Δημητρούλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Βιγιαφάνε, Κολτσίδας, Γώγος (70′ Κωνσταντίνου), Ραμίρεζ (87′ Γκέκας), Κολλάς, Νταλά Κόστα (80′ Μπίκας).

Καλαμάτα-Ολυμπιακός Βόλου 1-2: «Γκρέμισε» από την κορυφή την Καλαμάτα ο Βόλος

Μεγάλο παιχνίδι στην Καλαμάτα με την «μαύρη θύελλα» να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και τους Βολιώτες να... γκρεμίζουν τους αντιπάλους τους από την κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επικρατώντας με 2-1 μέσα στην Μεσσηνία, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» που λίγες ημέρες πριν είχαν κερδίσει με το εμφατικό 3-0 την ΑΕΛ για το Κύπελλο έμειναν στους 10 και όπως αναφέραμε έπεσαν από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αλεξόπουλο στο 32', ωστόσο η πρώτη αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 40' με τον Ντούνη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κωνσταντινόπουλου στο 70' και 9 λεπτά αργότερα ο Τσίτας διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Καλαμάτα (Βούζας): Στεφανάκος Δήμος, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος Ιντζίδης, Οσμανάγκιτς, Βουκμίροβιτς (80’ Κασβιρόπουλος), Στεργίδης, Κουϊρουκίδης (73’ Ράκιτς), Αλεξόπουλος, Μπάμπης (66’ Τζόκιτς).

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Σκοπελίτης (46’ λ.τρ. Κόλα), Κουτσιανικούλης, Ντούνης (88’ Ρόκας), Πόζογλου (75’ Τσίτας).

Ιάλυσος - Διαγόρας 1-1

Από έναν βαθμό και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ιάλυσος και Διαγόρας στην έδρα του πρώτου.

Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1 και δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο που θα τους βοηθούσε να «ξελασπώσουν» έκαστος από τη δική τους θέση. Οι Ροδίτες, το φαβορί της αναμέτρησης, κατάφεραν να προηγηθεί στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Κερί όμως η απάντηση των γηπεδούχων υπήρξε άμεση, με την ισοφάριση να έρχεται μόλις στο 47’ με γκολ του Σερτζίνιο.

Πλέον, ο Ιάλυσος παρέμεινε μία θέση κάτω από το όριο της επικίνδυνης ζώνης με 5 βαθμούς ενώ ο Διαγόρας έχασε την ευκαιρία να γίνει μέλος του... συνωστισμού στην κορυφή της κατάταξης, μένοντας στους 9 βαθμούς.

ΠΟ Τργιλία - ΟΦ Ιεράπετρα 0-2

Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο ΟΦΙ. Η ομάδα της Ιεράπετρας επικράτησε εύκολα με 2-0 στην έδρα της ουραγού Τρίγλιας και ανέβηκε στην κορυφή της Superleague 2 με 11 βαθμούς και συγκατοίκους την Καβάλα και τη Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορο προβάδισμα με τον Μηνά στο 6’ και έκανε πιο απλά τα πράγματα στη συνέχεια, εξασφαλίζοντας τη νίκη στο 72’ με το γκολ του Παπαδόπουλου. Στους τρεις βαθμούς παρέμεινε η ομάδα της Χαλκιδικής.

Βέροια - Αιγάλεω 3-1

Εύκολη νίκη απέναντι στο Αιγάλεω για την Βέροια, η οποία επικράτησε 3-1 κι έμεινε στην κορυφή μαζί με Καβάλα και Ιεράπετρα.

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Μουρατίδης για τους γηπεδούχους, με το Αιγάλεω να ισοφαρίζει στο 29' με αυτογκόλ του Ζούρκου με το σκορ αυτό να είναι που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη, η Βέροια κυριάρχησε κι έφτασε στο 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Κανούλα στο 61', ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89' ο Χαντζάρας.

Ασπρόπυργος - Τρίκαλα 1-1

Γκέλαραν κι έχασαν την επαφή τους με την κορυφή τα Τρίκαλα, που ήρθαν ισόπαλα 1-1 με τον Ασπρόπυργο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη στο 36', όμως στο 42' έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του σκόρερ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και με τον Κάκκο ισοφάρισαν στο 60', με το σκορ αυτό να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Σάββατο 2/11

Νίκη Βόλου - Ιωνικός 1-2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα