Football League: «Φρένο» για Καλαμάτα στη Ρόδο, άνετο «τρίποντο» το Αιγάλεω

Gazzetta team
Football League: «Φρένο» για Καλαμάτα στη Ρόδο, άνετο «τρίποντο» το Αιγάλεω

bet365

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε η Καλαμάτα από τον Διαγόρα στη Ρόδο αλλά παρέμεινε μόνη στην κορυφή. Σημαντικές νίκες και για Αιγάλεω, Ιωνικό και Ολυμπιακό Βόλου.

Το αήττητο ξεκίνημα των τεσσάρων αγώνων στη φετινή Football League έληξε για την Καλαμάτα. Θύτης ήταν ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην έδρα του με 2-0 επί της «Μαύρης Θύελλας» και ανέβηκε τέταρτος στην βαθμολογία με 8 βαθμούς όσους έχουν και τα Τρίκαλα.

Οι Ροδίτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, με σκόρερ τον Παπαδόπουλο και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς πριν την ώρα του, χάρη στο όμορφο τέρμα του Μπαρμπαρούση στο 85', διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Παρ΄όλα αυτά η Καλαμάτα παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης, μόνη της, με 10 βαθμούς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουντζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρη, Μπελέρης, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Δήμος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Οσμάναγκιτς, Ράκιτς.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών) Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Κολλιάκος (Αθηνών)

Αιγάλεω - Νίκη Βόλου 2-0

Από την πλευρά του το «Σίτι» δείχνει να έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την ήττα από την Καλαμάτα στην πρεμιέρα και διεύρυνε το αήττητο σερί του έκτοτε στα τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου νίκησε άνετα την Νίκη Βόλου στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με 2-0 και έφτασε τους 8 βαθμούς, συγκατοικώντας στον... συνωστισμό με Καβάλα, Διαγόρα, ΟΦ Ιεράπετρας και Βέροια.

Πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» ήταν ο Τσίτσαρης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό και στο 78' ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Ντιατά για το τελικό 2-0. Οι Βολιώτες από την πλευρά τους έμειναν στους 4 βαθμούς και εντός της επικίνδυνης ζώνης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουκάς Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνος, Ντιατά, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Βοσνδιάδης, Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Μασκουνιάν, Ροχάνο.

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής) Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής)

Ιωνικός - Ιάλυσος 1-0

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε έστω και δύσκολα ο Ιωνικός κόντρα στον Ιάλυσο με 1-0. Οι Νικαιώτες λυτρώθηκαν στο 79', χάρη σε γκολ τον Καλέργη με δόση τύχης μιας και η μπάλα κόντραρε ξεγελώντας τον γκολκίπερ Ανδρούτσο και έτσι το σύνολο του Δημήτρη Αρναούτη έφτασε τους 7 βαθμούς με μία πολύ σημαντική επιτυχία μετά τις συνεχόμενες ήττες από ΟΦ Ιεράπετρας και Καλαμάτα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους τέσσερις βαθμούς με μόλις ένα γκολ μετά από 5 παιχνίδια.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Τάφας, Μουστάκης, Γκούφας, Τσιριγώτης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Τιεντσε, Κρητικός, Καλλέργης, Ντάγκρας.
ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Ανδρούτσος, Τερζίου, Τριποτσέρης, Γιώργου, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Σερζίνιο, Μαρτσάκης, Χειμωνέτος Ν., Κουγιός.

Ολυμπιακός Βόλου - ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Σπουδαία νίκη γοήτρου και βαθμολογικής σημασίας και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου επί του ΟΦΙ με 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14' από γυριστό του Κατσικοκέρη, ισοφάρισαν άμεσα μόλις στο 17' με προβολή του Τσιάρα και κατάφεραν να γυρίσουν ολικά το ματς στο 51' με σκόρερ τον Πόζογλου, αποτρέποντας έτσι στην ομάδα της Κρήτης να σκρφαλώσει στην κορυφή εκμεταλλευόμενη το «στραπάτσο» της Καλαμάτας. Στους 6 βαθμούς πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, παρέμεινε στους 8 ο ΟΦΙ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Στεφάνοβιτς, Ντούνης, Κουτσιανικούλης, Ράντι, Πόζογλου.
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελεπής, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Μηνάς, Αναστασόπουλος.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας) Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Νίκζας (Λάρισας)

Θεσπρωτός - Τρίγλια 3-0

«Καθαρή» νίκη-ανάσα με 3-0, την πρώτη του στο πρωτάθλημα, πήρε ο Θεσπρωτός απέναντι στην Τρίγλια στο ματς των ουραγών και προσπέρασε την ομάδα της Χαλκιδικής. Το ματς κρίθηκε εν πολλοίς στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Νόνη να ανοίγει το σκορ στο 45' και τον Κόλλα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 52' βάζοντας στέρεες βάσεις για τη νίκη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντάλα Κόστα στο 74', γεγονός που φέρνει την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα στους 4 βαθμούς, αφήνοντας την Τρίγλια τελευταία με τρεις.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Βιγιαφάνε, Κολτσίδας, Γώγος, Ευθυμίου, Κολλάς, Ντάλα Κόστα.
ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Καρτσαμπάς, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Έππας, Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής.

Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας) Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Βρούζος (Πιερίας)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα