Ιωνικός: «Μειωτικοί χαρακτηρισμοί του διαιτητή προς τον Τιεντσέ»

Ιωνικός: «Μειωτικοί χαρακτηρισμοί του διαιτητή προς τον Τιεντσέ»

Gazzetta team
Ιωνικός: «Μειωτικοί χαρακτηρισμοί του διαιτητή προς τον Τιεντσέ»

bet365

Ο Ιωνικός με ανακοίνωσή του προχώρησε σε καταγγελία προς τον διαιτητή για μειωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον ποδοσφαιριστή του Φρανκ Τιεντσέ, ενώ έκανε και τα παράπονά του για την διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε μάθει να αποδεχόμαστε τις ήττες μας και να δίνουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας και στους διαιτητές, όπως συνέβη και στο ματς με την Ιεράπετρα.

Στο σημερινό παιχνίδι, όμως, με την Καλαμάτα υπάρχουν πράγματα που μας προβληματίζουν.

Καταρχάς, η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στη φάση του 33ου λεπτού με τον Κρητικό, κάτι που αποδεικνύεται και από την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης. Ο ποδοσφαιριστής μας έβγαινε μόνος του με τον αντίπαλο κίπερ έχοντας σοβαρές πιθανότητες να σκοράρει.

Εν συνεχεία με τις τόσες καθυστερήσεις που έγιναν στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου με τον ρέφερι να υποδεικνύει μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων.

Και τέλος για τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς του διαιτητή της αναμέτρησης, στο τέλος του αγώνα, προς τον ποδοσφαιριστή μας Φρανκ Τιεντσέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα