Ιωνικός - Τρίκαλα 0-0

Gazzetta team
Ιωνικός - Τρίκαλα 0-0

bet365

Στο 0-0 έμειναν Ιωνικός και Τρίκαλα στην πρεμιέρα της Football League, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της νέας Football League, καθώς στη Νεάπολη Ιωνικός και Τρίκαλα έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Οι γηπεδούχοι, στην επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν είχαν την εικόνα που θα περίμενε ο κόσμος τους. Η ομάδα των Τρικάλων, κυριάρχησε την αναμέτρηση και ήταν η μόνη ομάδα που απειλούσε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ιωνικός, είχε σε καλή μέρα τον Κουρεπίνη, με τον γκολκίπερ της ομάδας της Νίκαιας να σταματά σε όλες τις περιπτώσεις τους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ στο 53', έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Ιωάννου που έσωσε ο Ζαρόπουλος. Κάπως έτσι, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην πρεμιέρα της Football League.

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Γκοτσούλας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μάναλης (63’ Ντάγκρας), Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος (80’ Γκούφας), Μουστάκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Ντόσης, Βέρτζος (40’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Σανδραβέλης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Άλεξιτς, Πελάεθ (70’ Λώττας), Γρηγορόπουλος, Σταματής (87’ Ελευθεριάδης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα