Ηρακλής: Επιμένει μέσω... Ρέμου!

Ηρακλής: Επιμένει μέσω... Ρέμου!

Gazzetta team
Ηρακλής: Επιμένει μέσω... Ρέμου!

bet365

Την βοήθεια του Αντώνη Ρέμου φαίνεται να ζητούν στον Ηρακλή, ώστε να γίνει νέα υποβολή του αιτήματος που απορρίφθηκε στην ΕΠΟ από το πρόσωπο που το 2011 είχε στα χέρια του τις τύχες της ομάδας.

Μπορεί η ΕΠΟ να απέρριψε την αίτηση του Ηρακλή για αναψηλάφηση της υπόθεσης του 2011, όμως στον «Γηραιό» πατούν πάνω στο σκεπτικό, όπου τονίζεται πως δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης επειδή δεν το αίτημα δεν έγινε από το πρόσωπο που είχε τις μετοχές εκείνη την περίοδο.

Έτσι, πλέον μέσω του Χάρη Γρηγορίου ο οποίος βοήθησε και τώρα την ΠΑΕ, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση με τον Αντώνη Ρέμο. Όλες οι πλευρές βρίσκονται σε επαφές και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή, θέλει από τον Αντώνη Ρέμο να επανυποβάλλει το αίτημα αποκατάστασης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ώστε να μην υπάρχει πλέον αυτή η δικαιολογία.

Αν τελικά αυτό γίνει και ο Ρέμος προχωρήσει, την υπόθεση θα αναλάβει ο Χάρης Γρηγορίου εξ ονόματος της τότε ΠΑΕ και ο Γ.Σ. θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του αιτήματος, μέσω του Γιώργου Παπανικολάου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα