Παναγόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι για τον Ηρακλή»

Παναγόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι για τον Ηρακλή»

Παναγόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι για τον Ηρακλή»

Ο Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε για την κατάθεση του αιτήματος του Ηρακλή στην ΕΠΟ, τονίζοντας πως είναι αισιόδοξος για την απόφαση.

Ο Ηρακλής, κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ για αναψηλάφηση της υπόθεσης του 2011 που έστειλε την ομάδα στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο δικηγόρος της ομάδας, Γιώργος Παναγόπουλος, τοποθετήθηκε και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την απόφαση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήγε καλά σαν διαδικασία. Είμαστε αισιόδοξοι, παρ’ ότι αφορούσε απόφαση της ΕΠΟ, βέβαια μιας άλλης ΕΠΟ, που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Είπα στους δικαστές ότι αγωνιστήκαμε με τον κ. Μαλάτο κι άλλα πρόσωπα να φέρουμε εσάς, τους νόμιμους δικαστές να εξαφανίσετε μια παράνομη απόφαση από ανθρώπους που δεν ήταν δικαστές. 

Ο Αντώνης Ρέμος κι άλλοι 40 απηλλάγησαν από την περιβόητη υπόθεση των ενημεροτήτων και ξέρετε γιατί; Το σκεπτικό λέει ότι δεν μπορούν οι μεταγραφές των παικτών να έχουν επιρροή και βλάβη σε άλλο σωματείο, ούτε κέρδος σε αυτούς που το κάνουν. Δεν υπάρχει κέρδος ούτε ζημία. 

Αρα, ο Ηρακλής καταδικάστηκε γι’ αυτό, με λάθος σκεπτικό, διότι θέλουν να εξοντώσουν τον Ηρακλή. Ζήτησα να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Super League 2. Η απόφαση θα βγει γρήγορα πιστεύω, σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες».