Ο Μυροφορίδης και το πλάνο των μεγάλων αλλαγών στην Παναχαϊκή

Ο Μυροφορίδης και το πλάνο των μεγάλων αλλαγών στην Παναχαϊκή

Ο Μυροφορίδης και το πλάνο των μεγάλων αλλαγών στην Παναχαϊκή

bet365

Το ενδεχόμενο ριζικών αλλαγών στην Παναχαϊκή με την έλευση ομογενών επιχειρηματιών βάζει στο κάδρο και τον Παύλο Μυροφορίδη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με ομογενείς επιχειρηματίες οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Σε πρώτη φάση θέλουν να έχουν στα χέρια τους την οικονομική έκθεση της εταιρίας μέσα από τον έλεγχο που διενεργείται και να αποκτήσουν σαφέστατη εικόνα περί των υποχρεώσεων που άμεσα θα πρέπει να καταβληθούν, ούτως ώστε να αποφασίσουν για το αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση των μετοχών. Ωστόσο, την ίδια στιγμή γίνονται κινήσεις και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπήρξε επικοινωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη ο οποίος δεν έχει απλά το know how της κατηγορίας αλλά είναι μακράν ο πιο πετυχημένος παράγοντας της Football League μετρώντας διαδοχικές ανόδους με τους Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή και Άρη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο έμπειρος Κοζανίτης παράγοντας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να συνεργαστεί με το υπάρχον καθεστώς της Παναχαϊκής, αλλά του διευκρινίστηκε ότι το πλάνο περιλαμβάνει αλλαγές και σε ιδιοκτησιακό επίπεδο.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, εξέφρασε μεν τον θετικό τρόπο σκέψης του καθώς είναι ένα project που τον ενδιαφέρει, με τη σημείωση όμως ότι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και στη συνέχεια να συζητήσει ο ίδιος με τους νέους ιδιοκτήτες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα