Tάτσης για το Πλατανιάς - ΟΦΗ: «Να παίξουμε το ίδιο καλά και στο Γεντί Κουλέ»

Gazzetta team
Tάτσης για το Πλατανιάς - ΟΦΗ: «Να παίξουμε το ίδιο καλά και στο Γεντί Κουλέ»

bet365

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Πλατανιά στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο προπονητής των Χανιωτών, Γιάννης Τάτσης.

Ο Πλατανιάς με τον ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στα Περιβόλια και καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του Γεντί Κουλέ την Τετάρτη (22/05, 19:00), με τον Έλληνα τεχνικό να εκφράζει την ελπίδα του να δει τους «ερυθρόλευκους» να πιάνουν τα ίδια στάνταρ απόδοσης και στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Τελείωσε το πρώτο ματς. Έχουμε ένα δεύτερο. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πάμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια και αν μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω θα είναι θέλημα του θεού. Δεν έχω παράπονα από το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα παιδιά. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είχαμε και τα εσωτερικά μας προβλήματα με τις απουσίες μας και τους τραυματισμούς τους. Στο γήπεδο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος ειδικά από τα πρώτα 30 λεπτά, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες, κάναμε φάσεις, στο δεύτερο μέρος μείναμε λίγο πιο πίσω θέλαμε να διαχειριστούμε το ματς έχασε και ο ΟΦΗ και εμείς ευκαιρίες. Για εμάς πλέον θα πάμε στο Ηράκλειο να παίξουμε το τελευταίο ενενηντάλεπτο και όπου βγει. Θα πρέπει να πιέσουμε τον ΟΦΗ να μην τον αφήσουμε να έχει την μπάλα στα πόδια του.Εκεί πιστεύω είναι το κλειδί των παιχνιδιών.

Ο ΟΦΗ έχει μια ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα, έχει καλή ποιότητα και από την μέση και μπροστά μαζί με τα μπακ είναι πολύ επικίνδυνοι. Αν στο κλέψιμο της μπάλας και στην μετάβαση του παιχνιδιού είμαστε καλοί θα ισορροπήσουμε τον ΟΦΗ και μετά θα είναι όλα διαφορετικά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα