Στη Super League 2 η Δόξα Δράμας και ΑΟΧ Κισσαμικός

Gazzetta team
Στη Super League 2 η Δόξα Δράμας και ΑΟΧ Κισσαμικός

bet365

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 0-1 του ΑΟΧ Κισσαμικού και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στη Super League 2. Την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει την 10η θέση ο Καραϊσκάκης. Νίκησε τον Αιγινιακό η Κέρκυρα (0-1), 2-0 τον Ηρόδοτο η Παναχαϊκή, στο 1-1 έμειναν Εργοτέλης και Καραϊσκάκης.

Νάπολι - Αταλάντα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη Super League 2 η Δόξα Δράμας, αλλά και ο ΑΟΧ Κισσαμικός!

Η ομάδα της Δράμας επικράτησε 0-1 του ΑΟΧ Κισσαμικού και σφράγισε και μαθηματικά την παρουσία της στη Super League 2 μία αγωνιστική πριν το τέλος της Football League.

Το παιχνίδι έγειρε προς την Δόξα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι, ευτύχησαν να βρουν το γκολ που έψαχναν στο 36' με σουτ του Δούμτσιου. Αυτό το γκολ ήταν υπέρ αρκετό για την Δόξα ώστε αυτή να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στη Super Legue 2 την επόμενη σεζόν.

Παρά την ήττα, στη Super League 2 θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο ΑΟΧ Κισσαμικός, μιας και οι Χανιώτες ακόμα και σε ισοβαθμία με τον Καραϊσκάκη στους 43 βαθμούς, έχουν το πάνω χέρι γιατί μετρούν μια νίκη και μια ισοπαλία στα παιχνίδια με την ομάδα της Άρτας.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι (75′ Αρναρέλλης), Σισάι (59′ Βρεττός), Ζιούλης, Φαζος, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Σάλιακας, Ρίσκι (69′ Χαλκιαδάκης), Κάσσος.

Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Πατράλης (73′ Λεμονής), Μακρής, Μάρτινς, Μπαϊκαρά (98′ Κρητικός), Δούμτσιος (97′ Πέρεθ).

Πέρασε από το Αιγίνιο η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Αιγινιακού με 0-1 και παρέμεινε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Το τέρμα που χώρισε τις δυο ομάδες, σημείωσε ο Αποστολίδης στο 44'. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με την Κέρκυρα να ελέγχει την αναμέτρηση και να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση.

Αιγινιακός (Καρατζά): Μαλέσιος, Τοπαλίδης (51′ Σοφιάνης), Καπετάνος, Έππας, Ζήσης, Βελκόσκι, Κούστα, Γιαλαμούδης (58′ Πιαστόπουλος), Τσολακίδης, Ζαννάκης, Πολύζος

Κέρκυρα (Θέος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Σιατραβάνης, Αποστολίδης, Αναστασίου, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Νίκιτς, Μίσκου

Εύκολα η Παναχαϊκή τον Ηρόδοτο

Η Παναχαϊκή παίζοντας εντός έδρας είχε εύκολο έργο με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, νικώντας με 2-0 με τα σουτ των Αργυρόπουλου στο 12' και Κολ στο 76. Οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι στο 20' με την εκτέλεση του Ελευθεριάδη να βρίσκει στο δοκάρι. Οι παίκτες του Τσιώλη είχαν τουλάχιστον πέντε καλές φάσεις για γκολ με Ελευθεριάδη, Κόβατσεκ και όχι μόνο.

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Ντάσιος, Πολυχρόνης, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος (86′ Μαυριάς), Κολ, Κόβασετς, Ελευθεριάδης (58′ Κυνηγόπουλος) & Μωραΐτης (77′ Φουρλάνος).

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κασμερίδης, Γραικός, Χατζηλιάδης (37′ Παπαγγελής), Ανδρέου, Μουκίδης, Βινσέντο, Νύκταρης, Μπαρέττας, Ηλιάδης, Σιαλμάς (60′ Κονέ) & Γκούφας.

Πήρε ισοπαλία αν και έπαιζε με 10 ο Εργοτέλης, αποβολή και η ΑΕ Καραϊσκάκης

Ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες για περίπου 20 λεπτά στο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης αλλά δεν έχασε. Η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε 1-0 με τον Τζιώρα στο 62' με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 70' με τον Ροβύθη. Στο 76' οι Κρητικοί είχαν την αποβολή του Μαζουλουξή, στο 86' το δοκάρι σε σουτ του Τσέλιου και στο 92' αποβλήθηκε και ο Ροντρίγκεζ της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (17′ λ.τρ. Οικονόμου), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπρους,Τσέλιος, Kουάτενγκ (46′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης, Ιατρούδης & Εφορντ.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Ροντρίγκεζ, Καψάλης, Παναγιώτου, Παπανίκου, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς, Κάκκο, Aλέξιτς & Τζιώρας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα