Δεν κατέβηκε η Σπάρτη, παίρνει το ματς ο Απόλλων Πόντου

Gazzetta team
Δεν κατέβηκε η Σπάρτη, παίρνει το ματς ο Απόλλων Πόντου

bet365

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η Σπάρτη δεν καταφέρνει να κατέβει αυτό κόντρα στον Απόλλων Πόντου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει τη νίκη στα χαρτιά.

Το παιχνίδι της Σπάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου δεν διεξήχθη λόγω των πολλών προβλημάτων των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο.

Κάπως έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ματαιώνεται παιχνίδι της Σπάρτης. Οι μόνοι που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου, ούτε καν κάποιος από την διοίκηση της Σπάρτης. Θυμίζουμε πως τα δελτία των χειμερινών μεταγραφών έχουν ανακληθεί οπότε το ρόστερ της ομάδας έχει αδειάσει.

Πλέον οι Λάκωνες, θα μηδενιστούν καθώς χάνουν το παιχνίδι 0-3 στα χαρτιά, θα τους αφαιρεθούν ακόμα τρεις βαθμοί, ενώ θα τους επιβληθεί και πρόστιμο.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αιγινιακό, καθώς η Σπάρτη δε φαίνεται πως θα καταφέρει να κατέβει και σε αυτό το παιχνίδι. Αν τελικά συμβεί αυτό, τότε η ομάδα της Λακωνίας αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και θα ξεκινήσει με -6 από αυτός στο οποίο θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 100.000 ευρώ ο μεγαλομέτοχος κι άλλα τόσα ο πρόεδρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα