Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου 4-0

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου 4-0

bet365

Με δυο γκολ του Κρητικού και από ένα των Πεταυράκη και Μάρτινς η Δόξα Δράμας επικράτησε με 4-0 εντός έδρας του Απόλλωνα Πόντου κι ανέβηκε στην 8η θέση της Football League, μετά την ολοκλήρωση της 28ης εμβόλιμης αγωνιστική.

Στις επιτυχίες συνέχισε να πορεύεται η ομάδα της Δράμας, που δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με 4-0 τους Θεσσαλονικείς και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Μόλις στο 12' ο Κρητικός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25' με πλασέ διπλασίασε ατομικά και ομαδικά τέρματα. Στο 61' ο Πεταυράκης πήρε τη «σκυτάλη», ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μαρτίνς λίγα λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 52', ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Καλογέρης είχε σκοράρει στο 42', όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με τη νίκη αυτή η Δόξα ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Πόντου έμεινε στους 46 κι έμεινε τέταρτος, χάνοντας έδαφος στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης.

Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς. Μπαϊκαρά (73′ Λεμονής), Κρητικός (64′ Ρουγκάλας), Δούμτσιος (73′ Πέρεθ).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Δημητριάδης, Τσουμάνης (71′ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης (62′ Λουφάκης), Σαμαράς (39′ λ.τρ. Θεολόγου), Βλάχος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα