Πλατανιάς - Παναχαϊκή 4-3

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς - Παναχαϊκή 4-3

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίλι ο Πλατανιάς επικράτησε με σκορ 4-3 της Παναχαϊκής στο ντέρμπι των Χανίων με τους παίκτες του Τάτση να αυξάνουν την διαφορά τους από τον τρίτο της Football League. Έβαλε δύο πέναλτι ο Ελευθεριάδης.
Φοβερό ματς στα Χανιά με τον γηπεδούχο Πλατανιά να επικρατεί 4-3 της Παναχαϊκής και ενώ στην αναμέτρηση υπήρξε και ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 2ο λεπτό ο Νίλι βρήκε χώρο και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 8' αξιοποίησε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ σκόραρε ξανά. Οι Πατρινοί είχαν μετά τρεις καλές φάσεις, στο 15' με Παπατόλιο, στο 26' με Σωτηράκο και στο 34' με Ελευθεριάδη.
Στο 42' είχαν φάση οι Κρητικοί με τον Λουκίνα, στο 43' "απάντησε" η Παναχαϊκή με σουτ του Μωραϊτη και στο 45' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 μετά από σέντρα του Κολ και κεφαλιά του Μωραϊτη. Στο 50' ο Λουκίνας με σουτ έκανε το 3-1 μετά από πάσα του Ουές. Η Παναχαϊκή είχε ξανά δύο φάσεις αλλά μετά είχε πάλι αδράνεια και λάθος στο κέντρο με τους Παπανικολάου και Λουκίνα να κάνουν το ένα δύο και τον Παπανικολάου να βγάζει μετά στον Μιγκέλ Μπιανκόνι που με σουτ βρήκε δίχτυα στο 66' για το 4-1. Στο 77' ο Κόβατσεκ πήρε πέναλτι και ο Ελευθεριάδης σκόραρε για το 4-2. Ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 4-3 στο 92' πάλι οπό πέναλτι που πήρε ο Κόβατσεκ για το 4-3.
- Ο Γιάννης Λουκίνας όπως αναφέρει το Soccerbase έχει πετύχει επτά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Πλατανιά, και έφτασε τα 70 στην καριέρα του σε όλες τις επαγγελματικές διοργανώσεις.
Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (69′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Νίλι (80′ Μάικιτς) & Κόρτσταμ (87′ Πουρτζιτίδης)
Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φουρλάνος (78′ Ντάσιος), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (31′ Κολ), Κυνηγόπουλος (67′ Κόβασετς) & Μωραΐτης.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα