Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Ηράκλειο, εφτάρα η Δόξα στη Σπάρτη

Gazzetta team
Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Ηράκλειο, εφτάρα η Δόξα στη Σπάρτη

bet365

Εργοτέλης και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με το αποτέλεσμα αυτό να μην ικανοποιεί κανέναν... Με εφτάρα πέρασε από την Σπάρτη η Δόξα Δράμας.

Δεν βόλεψε κανέναν το 1-1!

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Ηράκλειο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ηρακλή (1-1), ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν έκανε καλό σε καμία από τις δύο ομάδες. Από την μία ο Εργοτέλης έμεινε στο -5 από την δεύτερη θέση, ενώ ο Ηρακλής πλέον βρίσκεται στο -2 από την 10άδα που είναι ο μόνος στόχος που του έχει απομείνει ώστε την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στη Super League 2.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και φάσεις, με τον «Γηραιό» στο πρώτο ημίχρονο να έχει και δοκάρι με τον Ρόβα, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τον δρόμο για τα δίχτυα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο Μαζουλουξής με σουτ στο 79' έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλης, με τον Κλέιτον στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 84' να ισοφαρίζει για τον Ηρακλή, που τελικά πήρε τον βαθμό στην Κρήτη.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (66′ Ροβίθης), Μαζουλουξης, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (89′ Κουατένγκ), Έφορντ, Μανουσάκης (59′ Μπουτσάκης).

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Μουνιόθ, Βιτλης, Κουτρουμανος, Παναγιωτουδης, Κλέιτον, Καθάριος (80′ Κωστούλας), Στάμου, Περόνε, Ντούνης (89′ Τσίπρας), Ροβας (76′ Γκι).

Πέρασε με εφτάρα από την Σπάρτη η Δόξα!

Σαρωτική ήταν η Δόξα Δράμας απέναντι στη Σπάρτη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα της Δράμας, επικράτησε άνετα με 0-7 και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην ένατη θέση, δείχνοντας πως θέλει πραγματικά να βρίσκεται στο τέλος του πρωταθλήματος στην 10άδα και στη Super League 2.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4' με κεφαλιά ο Μπαϊκαρά, με τον Δούμτσιο στο 13' να κάνει το 0-2 και τον Κρητικό στο 34' και στο 39' με δύο τέρματα να φτάνει τον δίχτυ του σκορ στο 0-4. Ένα λεπτό αργότερα, ο Δούμτσιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0-5 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Η Σπάρτη, που για δεύτερη αγωνιστική αγωνίστηκε με 10 παίκτες από την αρχή, δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε καμία στιγμή και στο 56' είδε τον Γκιάτα να σκοράρει στο τέρμα της κάνοντας το 0-6 για την Δόξα. Το τελικό 0-7 σημείωσε στο 89' με σουτ ο Μπαϊκαρά.

Σπάρτη (Αποστολάκος): Σφέτσος, Δαδάκος, Τσίμαν, Ζαχαριουδάκης, Ρόμο, Καλούσης, Ντούσκας, Ντούμαρ. Γκιάτας, Καινούργιος.

Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Κρητικός, Μάρτινς (46′ Κρουθ), Δούμτσιος, Σιώπης (57′ Βοσνιάδης), Καψάλης, Λεμονής, Μπαϊκαρά, Ρουγκάλας, Μακρής (46′ Αυγενικού).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα