Ηρακλής - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-0

Gazzetta team
Ηρακλής - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-0

bet365

Σε δύσκολη θέση συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηρακλής, που έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Καυτανζόγλειο και δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα της Football League.

Στο μηδέν έμειναν Ηρακλής και ΑΟΧ Κισσαμικός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε μόνο τη νίκη ώστε να μπει στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος κάτι που είναι και ο τελευταίος στόχος που έχει μείνει στον «Γηραιό».

Ωστόσο, σε ένα μέτριο παιχνίδι καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα και να πάρει τη νίκη. Οι φάσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πιο κοντά στο γκολ.

Συγκεκριμένα στο 81', οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, όμως ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι του και η φάση τελείωσε άδοξα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κουκόλης (75′ Στάμου), Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Κωστούλας (71′ Καθάριος), Κλέιτον, Μπορίκο, Ρόβας (61′ Ορφανίδης), Περόνε.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σεσέι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σάλιακας (58′ Τόλι), Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (66′ Βρεττός), Αρναρέλλης (77′ Χαλκιαδάκης), Κάσσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα