Ηρακλής - Δόξα Δράμας 0-0

Gazzetta team
Ηρακλής - Δόξα Δράμας 0-0

bet365

Η πρεμιέρα του Μαρσέλο Τροϊζι στον πάγκο του Ηρακλή δεν συνδυάστηκε με νίκη. Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ο Γηραίος έμεινε στο 0-0 με την Δόξα Δράμας.
Σε ένα αρκετά κακό ματς Ηρακλής και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0 στην έδρα του Γηραιού. Με το 0-0 δεν άλλαξε κάτι όσο αφορά στην βαθμολογική θέση των ομάδων, παρά μόνο την... βελτίωσαν κατά έναν βαθμό. Η Δόξα παραμένει στην 10η θέση με 32 βαθμούς και ο Ηρακλής στην 11η θέση με με 31 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν και τόσες πολλές. Στο 30' ο Ρόβας ευρισκόμενος απέναντι από τον Μένκα σουτάρει στα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα και στην συνέχεια της φάσης στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 48' ο Ντούνης πλασάρει άουτ μέσα από την περιοχή. Στο 57' υπήρξε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Μένκα λέει «όχι» στον Ντούνη που πήγε να απειλήσει για το 1-0. Η Δόξα είχε και αυτή μία καλή στιγμή στο β' μέρος για να κλείσει το ματς στο στείρο 0-0.
Ηρακλής (Τροΐζι): Γιαγκιόζης, Κουτρομάνος, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας (78′ Κουκόλης), Παναγιωτούδης, Ντούνης (84′ Παπαδόπουλος), Κλέιτον, Ρόβας & Γκι (46′ Ορφανίδης).
Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Πατράλης (76′ Λεμονής), Ροτζέριο (90+3′ Μαρτίνεθ), Μπαϊκαρά & Κρητικός (64′ Κρούθ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα