Καραϊσκάκης - Ηρακλής 1-0

Gazzetta team
Καραϊσκάκης - Ηρακλής 1-0

bet365

Σημαντική νίκη για ΑΕ Καραϊσκάκης με την ομάδα της Άρτας να επικρατεί με 1-0 και να ξεπερνά στην βαθμολογία τον Ηρακλή που πλέον μπαίνει για τα καλά σε μπελάδες.

Και το τρίτο παιχνίδι της σημερινής ημέρας ήταν σημαντικό, καθώς ΑΕ Καραϊσκάκης και Ηρακλής παλεύουν για την σωτηρία τους. Στην Άρτα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να νικήσουν επικρατώντας με 1-0 και έφτασαν τους 31 βαθμούς και την 10η θέση, αφήνοντας στην 11η με 30 τον Ηρακλή.

Ο... γηραιός συνεχίζει να «παίζει με την φωτιά» καθώς βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα του αγώνα του γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Τζιώρας στο 26', ενώ στο 59' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ψιάνου.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Καπίας, Παντίδος, Παναγιώτου, Κρούσιελ, Ροντρίγκεζ, Ψιάνος, Χούσος (83′ Καραγιαννίδης), Βουκμίροβιτς (64′ Κάκκο), Τζιώρας (77′ Τζιώρας).

Ηρακλής (Ρόκα): Γιαγκιόζης, Καζναφέρης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Κωστούλας (55′ Παυλίδης), Ορφανίδης (79′ Παπαδόπουλος), Γκναμπούγιου (46′ Ρόβας).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα