Εκδικάστηκε η προσφυγή του Σιόντη κατά της Κέρκυρας

Gazzetta team
Εκδικάστηκε η προσφυγή του Σιόντη κατά της Κέρκυρας

bet365

Ακόμα μια ανοιχτή υπόθεση έχει η Κέρκυρα, καθώς εκδικάστηκε η προσφυγή του Στέφανου Σιόντη, στον οποίο η ΠΑΕ χρωστά 12.000 ευρώ. Αναβολή πήρε εκείνη του Ανδρέα Κολοβούρη.

Υπό πίεση συνεχίζει να βρίσκεται η ΠΑΕ Κέρκυρα. Οι νησιώτες, έχουν ακόμα δύο υποθέσεις ανοιχτές και πιο συγκεκριμένα τις προσφυγές του Σιόντη και του Κολοβούρη. Αυτή του πρώτου, εκδικάστηκε ερήμην της ΠΑΕ, με τους «Φαίακες» να οφείλουν ακόμα 12.000 στον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κολοβούρη, το αίτημα αναβολής της ΠΑΕ έγινε αποδεκτό, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι την προσεχή εβδομάδα θα πληρωθεί, με την συζήτηση της προσφυγής του να μετατίθεται για την 1η Απρίλη.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

FOOTBALL LEAGUE NEWS FEED