Εργοτέλης-Ηρόδοτος 4-1

Gazzetta team
Εργοτέλης-Ηρόδοτος 4-1

bet365

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη επί του Ηρόδοτου με 4-1 πέτυχε ο Εργοτέλης, που με σκόρερ τους Μανουσάκη, Ιατρούδη, Ροβίθη και Μπαχανάκ επέστρεψε στις νίκες κι έφτασε την Κέρκυρα στην 6η θέση.

Σημαντική νίκη που τον βάζει και πάλι στο κόλπο της διεκδίκησης της ανόδου πέτυχε ο Εργοτέλης στο ντέρμπι του Ηρακλείου απέναντι στον Ηρόδοτο. Οι «κιτρινόμαυροι» χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν με το εμφατικό 4-1 των αντιπάλων τους και έφτασαν τους 34 βαθμούς, μένοντας στην 7η θέση, ενώ απέχουν 6 από την 2η στην οποία βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας. Από την άλλη οι ηττημένοι παρέμειναν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 22, τρεις λιγότερους από τα Τρίκαλα.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν μόλις στο 11' με τον Μανουσάκη, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Ιατρούδη στο 25' να πετυχαίνει το 2-0. Και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παπαβασιλείου ήταν καλύτερη και έκανε στο 73' ο Ροβίθης το 3-0. Οι φιλοξενούμενου αντέδρασαν και με τον Μουκίδη στο 88' μείωσαν, αλλά ο Μπαχανάκ στο 91' διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (75′ Καπνίδης), Γροντής (69′ Ροβίθης), Μανουσάκης (74′ Μπουτσάκης), Έφορντ

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Γιάλουσης, Γρεκός, Ανδρεου, Τουγλής (78′ Αργκιλέσι), Νύκταρης, Μουκίδης, Πίντο (59′ Ζαμπορόφσκι), Ηλιάδης, Ζαμπορόφσκι, Γκούφας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα