Επιτέλους νίκη για την Κέρκυρα, «ανάσα» για τα Τρίκαλα και τον Καραϊσκάκη

Gazzetta team
Επιτέλους νίκη για την Κέρκυρα, «ανάσα» για τα Τρίκαλα και τον Καραϊσκάκη

bet365

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας πανηγύρισε η Κέρκυρα, περνώντας από τη Δράμα επικρατώντας της Δόξας με 0-1. Ανάσαναν βαθμολογικά τα Τρίκαλα, με το 1-0 επί της Σπάρτης, στο ντέρμπι της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ ολοένα κι ανεβαίνει βαθμολογικά ο Καραϊσκάκης, που νίκησε στην Πιερία τον Αιγινιακό για την 20η αγωνιστική της Football League.

Δεν πανηγύρισε για πέντε αγωνιστικές κι αποφάσισε να σταματήσει το σερί μακριά από το «σπίτι» της. Η Κέρκυρα αντέδρασε, παίρνοντας τη νίκη στη Δράμα με νίκη επί της Δόξας με 0-1, χάρη στο γκολ του Κοντού στο 87’ και αρχίζει πάλι να αισιοδοξεί για το μέλλον. Στη βαθμολογία προσπέρασε προσωρινά τον Πλατανιά, που δίνει αύριο το ντέρμπι των Χανίων με τον Κισσαμικό, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Αυγενικού (84′ Λεμονής), Κρουθ, Μπαϊκαρά (79′ Ροβυθόπουλος), Δούμτσιος (63′ Πέρεθ)

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κρητικός, Τουράμ (81′ Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Κούρος, Σπίνουλας (52′ λ.τρ. Μότα), Πασάς, Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νίκιτς (66′ Κόντος)

«ΑΝΑΣΑΝΑΝ» ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, «ΘΑΦΤΗΚΕ» Η ΣΠΑΡΤΗ

Χάρη σε γκολ του Μαρκόφσκι (34’) τα Τρίκαλα πανηγύρισαν τη νίκη στο ντέρμπι της «ουράς» κι έφτασαν τους 21 βαθμούς, πάνω από τον Αήττητο Σπάτων κι έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα οι Λάκωνες, που είχαν δοκάρι με τον Τιράρ στο 34’, έμειναν στους 15 στην πρότελευταία θέση, με την υπόθεση της παραμονής να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Οι συνθέσεις:

AO Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (55′ Γκουγκούδης – 82′ λ.τρ. Νιάρος), Γκότοβος, Ντιαλό, Αντρονίκ (64′ Λάσκαρης), Σμυρλής, Τσιμίκας, Σισέ, Μαρκόφσκι.

Σπάρτη (Μπένος): Πάντος, Αρώνης (80′ Ζαχαριουδάκης), Κολτσίδας, Ζεϊμάν, Λώλος, Αγγελόπουλος, Τιράρ, Καινούργιος, Νάτσης (60′ Παυλής), Βαλμάς (36′ Ραγκούλης), Τιεντσέ

«ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

Με θετικό αποτέλεσμα συνέχισε για άλλη μια αγωνιστική ο Καραϊσκάκης, περνώντας από την Πιερία με 1-2 επί του Αιγινιακού. Ο Ματθαίου άνοιξε το σκορ στο 20’, με τον Κούστα να ισοφαρίζει προσωρινά, όμως τελικά ο Ψιάνος στο 82’ έδωσε τη λύση για τους Αρτινούς, που έφτασαν στους 25 βαθμούς κι άφησαν πίσω τους τη Δόξα Δράμας και τον Ηρακλή, «πιάνοντας» στην 9η θέση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα