Football League: Αρνητικό σερί πέντε αγώνων ο Ηρακλής, ξέφυγε ξανά ο Απόλλων Λάρισας!

Football League: Αρνητικό σερί πέντε αγώνων ο Ηρακλής, ξέφυγε ξανά ο Απόλλων Λάρισας!

bet365

Η Παναχαϊκή υποχρεώσε τον Ηρακλή σε ισοπαλία 0-0 στην έδρα του επεκτείνοντας έτσι στην 19η αγωνιστική της Football League το αρνητικό σερί του Γηραιού. Νίκησε και αύξησε διαφορά στην 2η θέση ο Απόλλων Λάρισας & ενώ γκέλαρε εκτός έδρας η Κέρκυρα.
Ο Απόλλων Λάρισας αξιοποίησε την γκέλα της Κέρκυρας και την ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή για να αυξήσει την διαφορά του στην 2η θέση και πίσω από τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλο. Ο Ηρακλής βρισκόταν για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα και κόντρα στην Παναχαϊκή ήθελε να κάνει μια νέα αρχή. Δεν την έκανε και πλέον ισοβαθμεί στην 10η θέση με την Δόξα Δράμας.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0
Για ένα μεγάλο μέρος της αναμέτρησης το Ηρακλής - Παναχαϊκή δεν προσέφερε μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις ή πολύ μεγάλες φάσεις. Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και οι καλύτερες φάσεις ήταν στο 2ο μέρος. Στο 29' μία εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον από τα 30+ μέτρα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 30' η Παναχαϊκή είχε ένα μακρινό σουτ του Κυνηγόπουλου, που μπλόκαρε σταθερά ο Καχριμάν.
Στο 34' ο Αργυρόπουλος είχε ένα σκαφτό πλασέ προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Καχριμάν όμως η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 39' από εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον, η μπάλα καταλήγει στον Ντούνη αλλά το αδύναμο πλασέ του καταλήγει στην αγκαλιά του κίπερ των Πατρινών. Στην συνέχεια είχε φάση και ο Κλέιτον.
Στο 50' ένα μακρινό σουτ του Καζναφέρη έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 60' ο Ντούνης είχε ένα ωραίο σουτ ενώ ο Ηρακλής ζήτησε σε μία φάση δύο πέναλτι (σ.σ. το ένα ίσως και να ήταν). Στο 82'υπήρξε μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Σέντρα του Κολ στο ύψος του πέναλτι και ο Μωραΐτης με δυνατό σουτ επιχείρησε να κάνει το 0-1 για να «κλέψει» το ματς για την ομάδα του, όμως ο Καχριμάν απέκρουσε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 85' ο Βιτλής έκανε δυνατό αριστερό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σούλη. Στο 89' ο Ηρακλής είχε επίσης μεγάλη ευκαιρία με τον Παυλίδη. Εν τέλει το ματς έμεινε στο 0-0.
Ηρακλής (Ρόκα): Καχριμάν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Μουνιόθ, Ζιαμπάρης (79′ Παναγιωτούδης), Γιαννίτσης, Καθάριος (54′ Μπορίκο), Καζναφέρης, Ντούνης, Κλέιτον (61′ Ρόβας) & Παυλίδης.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος (67′ Κολ), Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Μπαστακός (57′ Μωραΐτης) & Κυνηγόπουλος (78′ Κόβασετς).

ΣΠΑΡΤΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2

Με σκόρερ τον Σκούπρα στο 60' και τον Λουκάο στο 87' ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε και στην έδρα της Σπάρτης. Έτσι εδραιώνεται στην 2η θέση της κατηγορίας.

Σπάρτη (Μπένος): Σφέτσος, Καλούσης (46′ Βαλμάς), Κολτσίδας, Φραγκούλης, Λώλος, Τιεντσέ, Αγγελόπουλος, Τσίμαν, Καινούργιος, Νάτσης (70′ Ρόμο) & Δαδάκος (46′ Τιράρ).

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης (86′ Ζίκο), Τασιουλής, Λίταινας, Καμπέρης, Πολλέτο (53′ Γκουντρουμής), Μεϊρελες, Ντε Ολιβέιρα & Μαρκολίνο (46′ Μπραμπίγια).

ΓΚΕΛΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

Η Κέρκυρα για ένα μεγάλο διάστημα έχανε από την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η 4η της βαθμολογίας έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζιώρα στο 9' και ισοφάρισε με μεγάλη δυσκολία στο 93' με τον Πασά.

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Παντίδος, Γυφτοκώστας (58΄ Χρούσιελ), Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (87΄ Μπαντέ), Άλεξιτς (77΄ Σερράνο) & Τζιώρας.

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Χαντάκιας (76′ Μότα), Κούρος, Κρητικός Ν., Νίκιτς (56′ Σιατραβάνης), Λινάρδος, Κόντος (65′ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς & Πασάς

Από την άλλη ο Αήττητος Σπάτων επικράτησε 1-0 του του Αιγινιακού στην έδρα του χάρις στο πέναλτι του Λύρα στο 40'. Ο Αιγινιακός είχε στο 85' δοκάρι (οριζόντιο) από κεφαλιά του Κούστα.

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Μαρτίνεθ, Ηρακλής (56’ Μάρκες / 73’ Χατζηιωαννίδης), Αφράτης, Αποστολόπουλος, Λύρας, Ρούνεϊ, Ζαφειράκης (46’ Λάμπρου) & Κασνέτση.

Αιγινιακός (Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι (76’ Εππας), Κούστα, Πολύζος, Παπαδόπουλος (57’ Σοφιάνης), Βλαχομητρος & Τσολακίδης (64’ Ζαννάκης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα