Ηρόδοτος - Δόξα Δράμας 0-0

Gazzetta team
Ηρόδοτος - Δόξα Δράμας 0-0

bet365

Στο 0-0 έμειναν Ηρόδοτος και Δόξα Δράμας, σε ένα παιχνίδι που οι Κρητικοί είχαν περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης...
Στο 0-0 έμειναν σήμερα Ηρόδοτος και Δόξα, αποτέλεσμα που δεν «άρεσε» σε κανέναν. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν χαμηλά, οι φιλοξενούμενοι μακριά από το γκρουπ των πρωτοπόρων και σε γενικές γραμμές «χ»αλάκστηκαν και οι δύο. Οι «μαυραετοί» απώλεσαν στο 17' μεγάλη φάση με τον Δούμτσιο, ενώ οι κρητικοί θα μπορούσαν στις καθυστερήσεις να πάρουν τη νίκη με τον Ηλιάδη.
Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ανδρέου, Αργκιλέσι (81′ λ.τ Κονέ), Μουκίδης, Νύκταρης, Μπαρέττας, Ηλιάδης, Ζαμπορόφσκι (46′ Κασαπάκης), Πίντο (60′ Αγγελούδης), Παπαγγελής.
Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Πενταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός (86′ Σαμπανίδης), Δούμτσιος (72′ Αυγενικού), Κρουθ, Σιώπης, Καψάλης, Μπαϊκαρα, Μακρής, Πατράλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα