Ανατροπή... Super League για τον Βόλο!

Gazzetta team
Ανατροπή... Super League για τον Βόλο!

bet365

Ο Βόλος γύρισε το 0-1 με την Δόξα, επικράτησε 2-1 κι έκανε ακόμα ένα βήμα για άνοδο στη Super League. Ανατροπή και για τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, που γύρισε από το 0-2 του ημιχρόνου με τον Αιγινιακό και κέρδισε 3-2. Νίκες για Πλατανιά, Απόλλων Πόντου, Παναχαϊκή, ισόπαλο το Αήττητος Σπάτων - Ηρόδοτος.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ!

Ο Βόλος κάθε αγωνιστική που περνά αγκαλιάζει όλο και περισσότερο την άνοδο στη Super League! Η Δόξα Δράμας, μπορεί να προηγήθηκε στο παιχνίδι του Βόλου, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν και γύρισαν την κατάσταση επικρατώντας 2-1.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κι άνοιξαν το σκορ στο 24' με κεφαλιά του Δούμτσιου. Ωστόσο, το προβάδισμα αυτό έμεινε μόνο για δέκα λεπτά, καθώς στο 35' ο Ηλιόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.

Τελικά το γκολ της νίκης για τον Βόλο που πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε στο 72' με κεφαλιά του Πίσπα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μια νίκη που έφερε τον Βόλο ακόμα πιο κοντά στη Super League.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Καρρίκι, Δημόπουλος (52’ Ανδρικόπουλος), Ουνγιαλίδης, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Λούκας (48’ Βασιλείου – 62’ Πίσπας), Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Μάντζης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ανδρέου, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Αυγενικού (78’ Σούμα), Λεμονής (59’ Κρουθ ), Μπαϊκαρά (87’ Σαμπανίδης), Δούμτσιος.

ANAΤΡΟΠΗ ΓΙΑ… ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Όσα δεν περιλάμβανε η εξέλιξη του αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αιγινιακό στο πρώτο μισάωρο συμπυκνώθηκαν μέχρι το 61’, με τον Αιγινιακό να παίρνει προβάδισμα με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και τους Θεσσαλούς να «απαντούν» και τελικά να παίρνουν τη νίκη! Σοφιάνης (32’) και Βλαχομήτρος (44’) έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα της Πιερίας, όμως Χατζής (47’, 61’) και Κοντοές (51’) ανέτρεψαν το σκορ κι οδήγησαν την ομάδα τους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, στο +3 από την τρίτη Κέρκυρα. Αντίθετα ο Αιγινιακός έμεινε ουραγός με 10 βαθμούς, γνωρίζοντας την ήττα σε ένα ακόμα παιχνίδι, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Σουλιώτης (17’ Κοντοές), Καρατάσιος, Χατζής, Μπιμάι (46’ Γαρυφαλλόπουλος), Μπραμπίγια, Τασιούλης (77’ Βαγενάς), Λίταινας, Γκουντρουμπής

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (56’ Τοπαλίδης), Γιαλαμούδης, Στάνιτς, Ζήσης, Βελκόσκι, Σοφιάνης (76’ Έππας), Πολύζος, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Βλαχομήτρος (46’ Πιαστόπουλος)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Το πρώτο του «τρίποντο» ύστερα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και τέσσερις αγώνες συνολικά πανηγύρισαν οι Χανιώτες, που χάρη στα γκολ των Λουκίνα (63’) και Καραγκούνη (75’) κατέβαλαν την αντίσταση του Καραϊσκάκη κι έφτασαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Αντίθετα οι Αρτινοί έμειναν στους 18 και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μόλις στο +1 από τα Τρίκαλα.

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης (62’ Λουκίνας), Κόρτσταμ (34’ λ.τ Πουρζιτίδης), Μάικιτς, Μποσέτι, Παπανικολάου, Καραγκούνης, Νίλι, Μπιανκόνι

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανικου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας (68’ Γυφτοκώστας), Παντίδος, Ψιάνος, Μασούρας, Βουκμίροβιτς, Τζιώρας, Μπαντέ

«ΦΟΥΡΙΟΖΑ» Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ο Αργυρόπουλος σκόραρε μόλις στο 2’ απέναντι στη Σπάρτη, που μπόρεσε μεν να ισοφαρίσει γρήγορα με τον Γκαλβάο (10’), αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη φόρα των Πατρινών, που στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ελευθεριάδη (57’, 66’) πήραν εύκολη νίκη στη Λακωνία, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-3 με τον Ζαχαριουδάκη δυο λεπτά πριν το φινάλε. Με αυτόν τον τρόπο η Παναχαϊκή μπόρεσε να φτάσει στους 28 βαθμούς και να πλησιάσει την Κέρκυρα στην τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σατσιάς): Πάντος, Καλούσης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βαλμάς, Λώλος, Παυλής, Αρώνης, Νάτσης, Γκαλβάο, Καινούργιος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός

ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Απόλλων Πόντου έφυγε με το διπλό από τα Τρίκαλα (0-1) κι έριξαν και πάλι την ομάδα της πόλης στη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό στο πρώτο μέρος και το 0-0 δεν μπορούσε να αλλάξει... Ίδια μέτρια εικόνα και στην επανάληψη, μέχρι και το 79', όταν οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν.

Συγκεκριμένα, ο Αμαραντίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ. Στο 85' οι γηπεδούχοι έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άντρονικ με δεύτερη κίτρινη κι εκεί όλα τέλειωσαν με τον Απόλλωνα Πόντου να παίρνει ένα καλό διπλό στην έδρα των Τρικάλων.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Γκότοβος, Άντρονικ, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης (20' Καπός), Μαρκόφσκι, Γουέρε (78' Γκουγκούδης), Σισέ (60' Υψηλός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Πάτας, Βλάχος, Καλαϊτζίδης (89' Μπάμπης), Πουρτουλίδης (82' Καλογέρης), Σουντουρά (84' Κυβελίδης), Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

ΔΕΝ ΑΝΑΣΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ...

Ισοπαλία που δεν έκανε σε κανέναν ανάμεσα σε Αήττητο Σπάτων και Ηρόδοτο. Το τελικό 1-1, άφησε την ομάδα των Σπάτων στη ζώνη του υποβιβασμού και τον Ηρόδοτο μόλις ένα βαθμό πάνω από αυτή...

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρόδοτος φωνάζει για γκολ που δεν μέτρησε στο 35', όταν μετά από σέντρα του Γκούφα, ο Γραικός έκανε την σέντρα σουτ με τον Τσέλιο να σώζει πάνω στη γραμμή σύμφωνα με τον επόπτη, με τους Κρητικούς να υποστηρίζουν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή. Αυτή η φάση ήταν και η πιο σημαντική στο πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να μένει...

Στην επανάληψη, ο Αήττητος βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 53' ο Ρούνεϊ με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μάλιστα στο 67' έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Σταματάκης εκτέλεσε πέναλτι κι έστειλε την μπάλα άουτ! Τελικά, ο Ηρόδοτος κατάφερε δυο λεπτά αργότερα να φτάσει στην ισοφάριση με τον Σιαλμά με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος...

Οι συνθέσεις:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Ηρακλής, Μάγκας, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Λύρας, Ρούνεϊ, Ταμπάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Γιαλούσης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μουκίδης, Ηλιάδης, Γκούφας, Σιαλμάς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο (16/02)

Εργοτέλης - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

Κυριακή (17/02)

Σπάρτη - Παναχαϊκή 2-3

Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός 3-2

Τρίκαλα - Απόλλων Πόντου 0-1

Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1

Βόλος - Δόξα Δράμας 2-1

Αήττητος Σπάτων - Ηρόδοτος 1-1

Πλατανιάς - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Βόλος 44

Απόλλων Λάρισας 33

Κέρκυρα 30

Παναχαϊκή 28

Πλατανιάς 28

Απόλλων Πόντου 27

Εργοτέλης 26

Ηρακλής 23

Δόξα Δράμας 22

ΑΟΧ Κισσαμικός 21

Ηρόδοτος 18

ΑΕ Καραϊσκάκης 18

Τρίκαλα 17

Αήττητος Σπάτων 15

Σπάρτη 14

Αιγινιακός 10

Η 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Σάββατο (23/02)

Εργοτέλης - Σπάρτη

Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας

Δόξα Δράμας - Πλατανιάς

Κυριακή (24/02)

ΑΟΧ Κισσαμικός - Τρίκαλα

Αιγινιακός - Ηρακλής

Απόλλων Πόντου - Βόλος

Κέρκυρα - Αήττητος Σπάτων

ΑΕ Καραϊσκάκης - Ηρόδοτος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα