Κέρκυρα - Αιγινιακός 1-0

Δημήτρης Τομαράς
Κέρκυρα - Αιγινιακός 1-0

bet365

Η Κέρκυρα επικράτησε του Αιγινιακού και παρέμεινε έτσι στο... κυνήγι του πρωτοπόρου Βόλου και ενώ έχει παράπονα από την διαιτησία, με την Δόξα Δράμας να γυρίζει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Football League.
Για αρκετά λεπτά φαινόταν πως η 2η Κέρκυρα θα έκανε γκέλα στην 14η αγωνιστική της Football League σε ματς από το οποίο οι Φαίακες έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία. Το ματς σημαδεύτηκε από αποβολή του πορτιέρο Κουτζαβασίλη για την Κέρκυρα στο 45+ επειδή βγήκε να διώξει την μπάλα εκτός περιοχής και την έπιασε με τα χέρια. Στο 48' η Κέρκυρα είχε μεγάλη φάση με κεφλιά του Σιατραβάνη σε κενό τέρμα να περνά πάνω από την εστία και στο 51' κεφαλιά του Τουράμ άουτ. Στο 60' είχε αποβολή και ο Αιγινιακός με τον Τσολακίδη να βλέπει 2η κίτρινη. Στο 65' η Κέρκυρα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Τουράμ. Στο 74ο λεπτό ο Κόντος ήταν ο... λυτρωτής της Κέρκυρας σκοράροντας με σέντρα σουτ. Στο 79' ο Σιατραβάνης είχε σουτ στο δοκάρι.
Κέρκυρα (Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Θεοδωράκης, Αναστασίου (45' Αθανασόπουλος), Ν. Κρητικός, Νίκιτς, Κόντος, Μότα, Σιατραβάνης και Τουράμ.
Αιγινιακός (Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (39' λ.τρ. Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Γρανάδος, Πολύζος και Πιαστόπουλος.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0
Το γκολ του Κρητικού στο 40' με προσπάθεια από το ύψος του πέναλτι μετά από συνεργασία των Πέρεθ και Πατράλη έκανε την διαφορά στο ματς της Δράμας με την Δόξα και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Στο 45+ ο Πέρεθ τραυματίστηκε σοβαρά δημιουργώντας πρόβλημα στους Δραμινούς. Οι γηπεδούχοι το πήραν το ματς, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες στην κατηγορία. Στο 85' ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε δοκάρι με τον Σιμόν.
Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός (64′ Σαμπανίδης), Μάρτινς (61′ Λεμονής), Σιώπης, Καψάλης, Πέρεθ (46′ Δούμτσιος), Μπαϊκαρά, Μακρής και Πατράλης.
ΑΟΧ / Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ (84′ Σίμον), Παπαχρήστος (46′ Τόλι), Σάλιακας, Φάζος, Γκίνη, Μουμίν, Ρίσκι, Αρναρέλλης (77′ Κάσσος), Βρεττός και Κουσκουνάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1
Ακόμα ένα ματς που είχε αποβολή καθώς τα Τρίκαλα έχασαν στο 28' τον Ράντι. Ο Ράντι τιμωρήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλό του με 2η κίτρινη. Στο 35ο λεπτό η μπάλα έφτασε στον Ταμπάκη που με ωραίο σουτ έβαλε γκολ για τους γηπεδούχους. Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 1-1 στο 50' με φάουλ του Τριανταφυλλάκου που βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.
Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Μάγκας, Ηρακλής, Λάμπρου, Καζνέτσι, Λύρας, Κατσέρης (79' Κοκκόρης), Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης και Ταμπάκης (69' Πλαβούκος).
ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκοτοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (39' Ζακουανί – 73' Σμυρλής), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Καπός και Συμελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΣΠΑΡΤΗ 1-0

Σε ένα ματς με κάκιστο αγωνιστικό χώρο, κάτι που ίσχυσε και για το παιχνίδι του Αήττητου, ο Απόλλων Πόντου κέρδισε με σκορ 1-0 την Σπάρτη που δεν είχε δηλώσει προπονητή για το ματς και είχε μόλις τρεις παίκτες στον πάγκο της. Για τον Απόλλωνα Πόντου κινητικός ήταν ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Ολαϊτάν, έχοντας φάσεις για γκολ. Το γκολ ήρθε στο 93' από τον Κυβελίδη.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Δαλιανόπουλος (46' Αγτζίδης – 80′ Δημητριάδης), Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Λουφάκης (46' Κυβελίδης), Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης, Βλάχος και Ολαϊτάν.

Σπάρτη (Σταματόπουλος): Πάντος, Φραγκούλης, Καλούσης, Τιέντσε, Κολτσίδας, Ζαχαριουδάκης (60' Γκιάτας), Νάτσης, Κωνσταντόπουλος, Παυλής, Κοζάκης και Καινούργιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα