Φεράντο στο gazzetta.gr: «Έκανε τη διαφορά στην ΑΕΚ ο Αραούχο, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο ο Μπέος»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Φεράντο στο gazzetta.gr: «Έκανε τη διαφορά στην ΑΕΚ ο Αραούχο, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο ο Μπέος»

bet365

Ο Χουάν Φεράντο δεν θέλει να μιλάει για άνοδο. Τον ενδιαφέρει να παίζει μπάλα η ομάδα του και να χαίρονται οι φίλαθλοι. Ο 36χρονος Καταλανός στο gazzetta.gr για τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλο, τους μοτοσικλετιστές στην Ελλάδα που δεν φορούν κράνος και το πάθος του Μπέου για το ποδόσφαιρο.


Είναι μόλις 36 ετών. «Χτίζει» τον ΝΠΣ του μέλλοντος και παρά το ότι η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση της Football League, εκείνος δεν σκέφτεται την άνοδο. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να εξελίσσεται η ομάδα του, οι παίκτες του και να βλέπουν οι φίλοι της ομάδας όμορφο ποδόσφαιρο. Να απολαμβάνουν την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ο Χουάν Φεράντο μίλησε στο gazzetta.gr για τον δικό του ΝΠΣ Βόλου, για τον υποστηρικτικό και παθιασμένος Μπέο, ενώ μιλάει και για την ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Tι λέει για τους μηχανόβιους, το ελληνικό φαγητό και το πρωτάθλημα της Football League.

Η συνέντευξή του...

Ποια είναι γνώμη σας για τη φετινή Football League;

«Στο φετινό πρωτάθλημα της Football League υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και σπουδαίες ομάδες με υψηλές προσδοκίες για να πάρουν την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα».

Τι να περιμένουμε από τον ΝΠΣ Βόλο; Η άνοδος είναι στόχος;

«Όλοι μας στοχεύουμε στο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, να πηγαίνουμε μπροστά και να παίρνουμε το μάξιμουμ των βαθμών. Θα δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε».

Ο προσωπικός σας στόχος ποιος είναι;

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τους παίκτες μου να εξελιχθούν »

Ποιος παίκτης στην Ελλάδα σάς αρέσει περισσότερο;

«Ξεκάθαρα, οι παίκτες στην Ελλάδα που μου αρέσουν περισσότερο είναι αυτοί που είναι στην ομάδα μου».

Υπάρχει κάποιος προπονητής που να σας αρέσει;

«Ειλικρινά, δεν έχω κάποιον αγαπημένο».

Η ομάδα στην Ελλάδα που σας έχει εντυπωσιάσει;

«Στον ελεύθερο μας χρόνο, μαζί με τους συνεργάτες μου Ακη Πέτρου και Μπολοβίνη Φίλιππο συνηθίζουμε να πηγαίνουμε να δούμε ματς του ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των ματς είναι πανέμορφη».

Τι σας αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα;

«Ενα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει είναι το πάθος για το ποδόσφαιρο».

Η γνώμη σας για τον Αχιλλέα Μπέο ποια είναι;

«Είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Πάντα υποδέχεται κάποιον με ωραίο τρόπο, είναι στο πλευρό μας και στηρίζει την ομάδα».

Κάτι περίεργο που σας έχει κάνει εντύπωση στην χώρα μας;

«Κάτι από το οποίο είμαι ακόμη έκπληκτος είναι το ότι οι μοτοσικλετιστές δεν φορούν κράνος, κάτι που στην Ισπανία είναι απαραίτητο. Αγαπώ την το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό περισσότερο απ' ότι περίμενα».

Πρόσφατα έπαιξε η ομάδα σας με την ΑΕΚ. Ποια είναι η γνώμη σας;

«Πιστεύω ότι πέρυσι ο Αραούχο έκανε τη διαφορά. Όμως, το στιλ της ομάδας είναι αρκετά το ίδι. Είναι μια καλή ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

Το μήνυμά σας στον κόσμο του Βόλου;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Βόλου που είναι στο πλευρό μας από την football League 2 μέχρι σήμερα. Ο στόχος μας είναι πάντα να τους παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο θέαμα γίνεται και να το χαίρονται»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα