Πικρή ισοπαλία στη Δράμα, με σπασμένα... φρένα ο Απόλλων Λάρισας!

Δημήτρης Τομαράς
Πικρή ισοπαλία στη Δράμα, με σπασμένα... φρένα ο Απόλλων Λάρισας!

bet365

Ασταμάτητος ο Απόλλων Λάρισας στην Football League, περνώντας και από την έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0 σε ματς με φωνές των γηπεδούχων για την διαιτησία, ενώ Παναχαϊκή και Δόξα έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της Δράμας, ένα αποτέλεσμα που ήταν σαν... γκέλα και για τους δύο.

Και όμως συμβαίνει. Ο Απόλλων Λάρισας έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο στην Football League. Έφτασε στις 6 νίκες (σ.σ. έχει και μία ισοπαλία) στις 7 πρώτες αγωνιστικές της Football League και με 19 βαθμούς! Απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης χρειάστηκε μόλις ένα γκολ για να πάρει το ματς (0-1).

Το τέρμα του Χατζή στο 30' με αμυντική ολιγωρία και κεφαλιά μετά από φάουλ του Μαρκολίνο. Για την φάση του φάουλ που δόθηκε διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι θεωρώντας το ανύπαρκτο. Οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα είχαν και δύο ευκαιρίες και μάλιστα καλές με τον Τασιούλη στο 51' και τον ίδιο παίκτη στο 61'.

Οι συνθέσεις:

Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Χρούσιελ, Παντίδος, Καπίας, Μασούρας (57′ Μαχαίρας), Ψιάνος (67′ Λίτσκας), Χούσος, Κάκκο (80′ Παπαδόπουλος) και Άλεξιτς.

Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Πολέτο (62′ Λίταινας), Τασιούλης και Λουκάο.

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ

Από δύο... γκάφες πήγε να κριθεί ένα ντέρμπι, αυτό στην Δράμα αλλά τελικά η Δόξα με την Παναχαϊκή έμειναν στο -1. Οι Δραμινοί συνολικά ήταν πιο κινητικοί ενώ οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτησία.

Στο 73' ο Βιτλής έβαλε τα χέρια του πάνω στον Κυνηγόπουλο και ο παίκτης των Πατρινών πήρε έξυπνα το πέναλτι. Στο 74' ο Ελευθεριάδης έκανε το 0-1. Στο 79' όμως από φάουλ του Μαρτίνς, κάκιστη αντίδραση της άμυνας της Παναχαϊκής και κεφαλιά προς τον Κουσκουνά ο κίπερ Σούλης βγήκε... τραγικά έξω από το τέρμα του, βρήκε την μπάλα αλλά του έφυγε και μετά ο Κουσκουνάς πήρε το... ριμπάουντ και σκόραρε. Το τελικό 1-1 προφανώς και δεν αφήνει κανέναν ευχαριστημένο.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ανδρέου, Μάρτινς, Κουσκουνάς, Κρουθ (56′ λ.τρ. Κρητικός), Σιώπης, Καψάλης, Πέρεθ (70′ Μπαϊκαρά) και Μακρής.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Φουρλάνος (70′ Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Κολ (84′ Καρατσανάκοφ), Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (84′ Αργυρόπουλος) και Τσελεπίδης.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛ, Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Στο Ηρόδοτος - Εργοτέλης το κρητικό ντέρμπι κρίθηκε από ένα τέρμα. Το σουτ του Γιαλούση με διπλή προσπάθεια στο 6'. Ο Εργοτέλης μετά είχε δοκάρι με φάουλ του Κοζορώνη στο 19' και με τον Έφορντ στο 94'. Νωρίτερα ο Μπάτζιος έστειλε την μπάλα στο 60' στα δίχτυα του Κασμερίδη αλλά το γκολ που μπήκε με κεφαλιά ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ. Έτσι έμεινε το 1-0.

Οι συνθέσεις:

Ηρόδοτος (Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβιδάκης, Γιαλούσης Μπάμπης, Κασαπάκης (83′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Κωσταντινίδης (75′ Σμυρλής), Μασάδο, Μάκο (63′ Κανδηλάκης), Δαμιανάκης και Αργκιλέσι.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (71′ Λαμπάκης), Κουάτεγκ (61′ Καπνίδης), Ιατρούδης και Έφορντ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα