Βεργέτης : «Το Αρης – Αστέρας Τρίπολης θα κριθεί στο γκολ»

Gazzetta team
Βεργέτης : «Το Αρης – Αστέρας Τρίπολης θα κριθεί στο γκολ»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για το ματς του Άρη με την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα τονίζοντας ότι θα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες.

Οι δηλώσεις του Βεργέτη στο Yellow Radio 92.8:

Για το αν είσαι προετοιμασμένος από την πορεία της προετοιμασίας είπε: Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία προετοιμασίας με την έννοια ότι οι παίκτες έχουν ανταπεξέλθει σε έναν υψηλό βαθμό σε όλες τις προπονητικές διαδικασίες, τα εργομετρικά βγήκαν πάρα πολύ καλά, μοντάρουμε το στυλ της ομάδας το οποίο θέλει ακόμα δουλειά, δεν έχουμε τραυματισμούς που είναι πολύ θετικό και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για την καθυστέρηση του πρωταθλήματος είπε: Πολλές ομάδες άργησαν να διαμορφώσουν τα ρόστερ τους. Νομίζω αγωνιστικά ότι τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας τους ευνοεί.

Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας είπε: Η Δόξα βασίζεται σε έναν κορμό παικτών από την περσινή χρονιά. Οι καινούριοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα θεωρούμε ότι είναι ικανοί να φορέσουν την φανέλα της Δόξας. Το μοντάρουμε ώστε να έχει ένα στυλ η ομάδα και να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μας τρέναρε πολύ το θέμα ότι έπρεπε να δώσουμε μεγάλο βάρος στην φυσική κατάσταση. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε πολλές μονάδες και τώρα έχει ξεκινήσει να ρολάρει και να έχει η ομάδα έναν παραγωγικό ρυθμό. Για μία ομάδα σαν την Δόξα στόχος αποτελεί η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία εκεί ανήκει η ομάδα.

Για τον Στέλιο Καψάλη είπε: Ήρθε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Προετοιμάζεται και αυτός για να μπει στον αγωνιστικό ρυθμό.

Για το Άρης – Αστέρας Τρίπολης είπε: Φαντάζομαι θα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της αγωνιστικής επειδή είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης βασίζεται σε ένα ισπανικό μοντέλο παιχνιδιού με τον έλεγχο της μπάλας, με πολύ καλές κινήσεις. Έχουν γίνει πολύ καλές επιλογές παικτών οι οποίοι είναι ποιοτικοί και μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Από την άλλη ο Αστέρας έχει από πέρυσι ένα καλό σύνολο και δουλεμένο με έναν ίδιο κορμό βασικών παικτών. Κάτι που δίνει ομοιογένεια στην ομάδα. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Αυτά τα παιχνίδια βάση την εμπειρία μου κρίνονται στο γκολ. Όποιος σκοράρει έχει πολλές πιθανότητες να διαχειριστεί το ματς και να πάρει τον αγώνα.

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον Άρη είπε: Μου αρέσουν πολύ ο Ματίγια, ο Μπάσα και ο Γκάμα. Είναι ποιοτικοί παίκτες. Ο Ματέο Γκαρσία είναι καλός. Ο Γιουνές και ο Ντιγκινί έχουν δώσει μία αξία στην ομάδα όπως και ο Ναζλίδης μου αρέσει πολύ. Κεντροεπιθετικά είναι μία ομάδα με πολύ ποιότητα.

Μου έκανε εντύπωση το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης αν και βρισκόμενος πίσω στο σκορ άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Μετά το γκολ άρχισε να καταθέτει το παιχνίδι του. Πριν το γκολ νομίζω ήταν λίγο πιο φοβισμένος. Μετά το γκολ άρχισε να παίζει ο Άρης.

Για την επιστροφή του Άρη στην Super League είπε: Μόνο με θετικό μάτι μπορείς να το δεις. Ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει ένα πολύ ωραίο γήπεδο με πολύ κόσμο. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και αυξάνει αυτομάτως το επίπεδο του πρωταθλήματος. Αν υπήρχαν άλλες 3-4 ομάδες με το γήπεδο, τον λαό και τις δυνατότητες αυτής της ομάδας θα γινόταν ακόμα πιο ποιοτικό το πρωτάθλημα. Έχουμε ανάγκη από τέτοιες ομάδες.

Για την θέση του πρωταθλητή είπε: Φυσικά είναι νωρίς. Υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ μετά είναι ο Παναθηναϊκός. Σε πρώτο λόγο είναι αυτές. Όλα τα μέτωπα ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα