Στην Αθήνα ο Τομ Παπαδόπουλος, πάει στην ΕΕΑ

Στην Αθήνα ο Τομ Παπαδόπουλος, πάει στην ΕΕΑ

Gazzetta team
Στην Αθήνα ο Τομ Παπαδόπουλος, πάει στην ΕΕΑ

bet365

Ο Ελληνοαμερικανός παράγοντας, που θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Ηρακλής, θα βρίσκεται στην Αθήνα και στην καθοριστική συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Τενερίφη - Κάντιθ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Τομ Παπαδόπουλος, που όπως φαίνεται έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής, θα φτάσει την Πέμπτη (13/9) στην Αθήνα, με σκοπό το μεσημέρι της ίδιας μέρας να παραστεί στη συνεδρίαση της ΕΕΑ, που θα καθορίσει τις διοικητικές εξελίξεις στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Ελληνοαμερικανός παράγοντας μαζί με τον στενό συνεργάτη και προσωπικό φίλο του, Στάθη Καραντώνη, ο οποίος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας, θα βρεθούν στη συνεδρίαση, με στόχο να παρέχουν κάθε διευκρίνιση προς τα μέλη της Επιτροπής αναφορικά με την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαδόπουλος θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και την Κυριακή (15/9) προκειμένου να παραστεί στον πρώτο επίσημο αγώνα του Ηρακλή κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς για το κύπελλο Ελλάδας και παράλληλα να έχει την ευκαιρία να γνωριστεί από κοντά με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα