ΑΟΧ Κισσαμικός: «Μεγάλη περηφάνια για την μεταγραφή του Παντελάκη»

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός: «Μεγάλη περηφάνια για την μεταγραφή του Παντελάκη»

bet365

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει την περηφάνια του για την μεταγραφή του Νώντα Παντελάκη στον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού εκφράζει την περηφάνια της για τη μεταγραφή του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Νώντα Παντελάκη, στον Παναθηναϊκό.

Ένας ποδοσφαιριστής που το 2015 ήρθε στον Κισσαμικό και μέσα σε λίγα χρόνια, δουλεύοντας σκληρά, κατάφερε να βελτιωθεί αισθητά φτάνοντας στην αγωνιστική… απογείωση την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού. Η χαρά και η περηφάνια είναι μεγάλη για την ομάδα μας που βλέπει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της τα τελευταία χρόνια να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Αυτό το καλοκαίρι προηγήθηκαν οι μεταγραφές των Ζαν Μπατίστ-Λέο και Γιώργου Ξύδα στον ΠΑΣ Γιάννινα και του Καλούδη Λεμονή στην ολλανδική Τέλσταρ, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και του γεγονότος ότι μέσα από την ομάδα μας μπορεί να έρθει η διάκριση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Ντεντάκης, Χρήστος Χολέβας, Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Λιονέλ Εσόνο και Κίκε Μπόουλα, που μέσω της παρουσίας τους στην ομάδα μας υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια σε ομάδες της Super League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα