Εκπρόσωπος ΕΠΟ γα τις εκλογές στη Football League: «Δεν θα ψηφίσω, το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά»

Gazzetta team
Εκπρόσωπος ΕΠΟ γα τις εκλογές στη Football League: «Δεν θα ψηφίσω, το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά»

bet365

Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του εκπροσώπου της ΕΠΟ στη Football League, που ανέφερε πως δεν θα ψηφίσει στις εκλογές της, καθώς έχουν «αποφασίσει τα μεγάλα αφεντικά».

Η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Football League, που διεξήχθησαν σήμερα Παρασκευή (6/7), ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν είναι κάτι τόσο... απλό ή ανέφελο.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο εκπρόσωπος της πρώτης, Λεωνίδας Θωμαΐδης, που κατά την έναρξη της διαδικασίας υποστήριξε πως δεν θα ψηφίσει, αφού τα «μεγάλα αφεντικά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το αποφάσισαν.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω βιώσει σε αυτό τον έναν χρόνο που συμμετέχω στο συμβούλιο της Football League και βλέπω την προσπάθεια του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Δεν θα κρύψω ότι είναι φίλος μου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αλήθεια. Ο Λεωνίδας θυσίασε την οικογενειακή του γαλήνη, κάθισε σε ηλεκτρική καρέκλα με πολλά χρέη και πολλές εκκρεμότητες. Δούλεψε αυτά τα δύο χρόνια για να συμμαζέψει την κατάσταση και αν σήμερα υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος, αυτό συμβαίνει γιατί έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Πήγαινε στον Υπουργό για να ζητήσει χρήματα για τη Football League. Πήγαινε στην ΕΠΟ για να βοηθήσει τη Football League.

Ζητούσε χρήματα στα συμβούλια και αυτό τον μετέτρεψε σε μαύρο πρόβατο. Κατάφερε να εξασφαλίσει 600.000 ευρώ για τις διαιτησίες από τη FIFA με προσωπικές ενέργειες. Σήμερα η ΕΠΟ θα απέχει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα