Εύκολα η Παναχαϊκή, έμεινε ο Αιγινιακός

Gazzetta team
Εύκολα η Παναχαϊκή, έμεινε ο Αιγινιακός

bet365

Οι Αχαιοί κέρδισαν μεν την ομάδα της Πιερίας, όμως και οι δύο έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο. Η Δόξα «σκαρφάλωσε» 4η και περιμένει... αναδιάρθρωση και τι θα γίνει αύριο στο «Ελ Πάσο»
Βαθμολογικό κίνητρο είχε μόνο ο Αιγινιακός. Ουσιαστικά έψαχνε μόνο έναν βαθμό για να μείνει στην κατηγορία σε περίπτωση βεβαίως που νικούσε και η Αναγέννηση και η Σπάρτη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και η ήττα από την Παναχαϊκή δεν του στοίχισε. Μια Παναχαϊκή που έκλεισε την σεζόν με μία ακόμη νίκη καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο 39' ο Αντωνακόπουλος άνοιξε το σκορ και στο 45' ο Κυνηγόπουλος διαμόρφωσε το 2-0 για την ομάδα της Πάτρας.
​ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς (87' Μπαμπούνης), Πολίμος, Αργυρόπουλος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος (66' Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (31' Φωτάκης), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μασούρας
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης (46' Σοφιάνης), Τοπαλίδης, Πέριτς, Κούστα (69' Χότζιτς), Πολύζος, Ζούρκος (69' Στόικος, Τσολακίδης
Προσωρινά 4η η Δόξα
Στις Σέρρες τα «καταδικασμένα» «λιοντάρια» που είχαν μόλις τρεις παίκτες στον πάγκο (ο ένας ήταν ο τραυματίας Παπουτσογιαννόπουλος και ο άλλος ο πορτιέρο Πορής), έχασαν από τη Δόξα με 4-3. Η οποία «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση και περιμένει αύριο το αποτέλεσμα του Κισσαμικού στην Καλλιθέα, ώστε να δει αν θα παραμείνει σε αυτή, κάτι που έχει τη σημασία του σε περίπτωση που περάσει το 20 ομάδες στην μεγάλη κατηγορία.
Το ματς ήταν καλό, στα πρώτα λεπτά οι Στέβιτς, Λίτσκας, Αρναρέλλης απώλεσαν καλές ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Δούμτσιο. Οι «μαυραετοί» «γύρισαν» το παιχνίδι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρναρέλλη (31') και το αυτογκόλ του Μακούση (39'), αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Πόζογλου στο 40' από την άσπρη βούλα έφερε το παιχνίδι στα ίσα και παρότι στο 53' ο Κουσκουνάς βρήκε δίχτυα, ο Ενομό στο 80' «έγραψε» το 3-3. Τότε όλη η Δόξα βγήκε μπροστά, στο 85' είχε δοκάρι με τον Ματσούκα και τελικά πήρε τη νίκη (4-3) με το γκολ του Αρναρέλλη στις καθυστερήσεις.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς (67' Ποζατζίδης), Μακούσης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ, Γιαξής, Πόζογλου, Ενομό, Πέτρου, Δούμτσιος.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Βούρας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς (70' Σιώπης) , Γουνδουλάκης, Βιτλής, Αρναρέλλης, Λίτσκας (46' Ματσούκας), Κουσκουνάς.


Νίκη γοήτρου για Απόλλων Λάρισας (3-1)

Με νίκη γοήτρου έκλεισε ο Απόλλων Λάρισας τη σεζόν. Οι Θεσσαλοί κέρδισαν την ΑΕ Καραϊσκάκης με 3-1 στο φινάλε της σεζόν, χάρις στα τέρματα των Κάνουλα (34'), Μαυρία (78') και Παπαζαχαρία (90'). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Ψιάνο, ενώ οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες. Με κορυφαία εκείνη του Κάνουλα στο 13'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς (83' Τσιάτας), Ιβανίδης, Κανούλας (90'+1' Τσιρικάς), Σουλίδης (73' Λίταινας), Τσιλούλης.
AE ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Σιαράβας, Καψάλης, Τσοντάκης, Χρούσιελ, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Χούσος, Δημητριάδης (67' Κυριάκης), Μακρίδης, Γούλας (20' Ραγκέλοφ), Ευαγγέλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα