Προέχουν οι ανανεώσεις των Σόουζα, Πλατέλλα

Προέχουν οι ανανεώσεις των Σόουζα, Πλατέλλα

Προέχουν οι ανανεώσεις των Σόουζα, Πλατέλλα

bet365

Την Κυριακή(27/5) ο Άρης ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη Football League και από βδομάδα αναμένεται να ανοίξει ο κύκλος μιας νέας εποχής με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πάκο Ερέρα και τουλάχιστον δύο… υπογραφές.

Οι δύο υποθέσεις που απαιτείται να κλείσουν άμεσα είναι αυτές των Ούγκο Σόουζα, Βαγγέλη Πλατέλλα. Και με τους δύο ποδοσφαιριστές έγιναν συζητήσεις στο προηγούμενο διάστημα, διαπιστώθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό και την ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται να υπάρξει νέα επαφή κι εκεί θα φανούν οι ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι επί της περίπτωσης του Ούγκο Σόουζα το κλίμα έχει αντιστραφεί σε σχέση με αυτό που υπήρχε πριν από περίπου έναν μήνα. Στο διάστημα δηλαδή κατά το οποίο ο παίκτης είχε βρεθεί στο Βέλγιο αλλά και σε αγώνα της παλιάς του ομάδας (σ. σ. Μπέβερεν). Μετά από συζητήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη με τον ατζέντη του παίκτη, Ίλια Ίβιτς, ουσιαστικά βρέθηκε σημείο τομής και μένει να επιτευχθεί οριστική συμφωνία για την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Πλατέλλα, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η καταλυτική συνάντηση κι εκεί θα φανεί αν θα ξεπεραστεί η μικρή οικονομική διαφορά. Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας σήμερα(25/5) στον Ρ/Σ ARENA FM ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε ότι… «δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο ακόμη. Αυτές τις ημέρες θα μιλήσουμε. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα, θέλω να προχωρήσω και θέλω να διακριθώ με αυτήν την μεγάλη ομάδα και στην Σούπερ Λιγκ. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στον Άρη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα