Παυλίδης: «Η ομάδα εκεί που ανήκει»

Παυλίδης: «Η ομάδα εκεί που ανήκει»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Η ομάδα εκεί που ανήκει»

bet365

Ο Μπάμπης Παυλίδης ανήκει στη συνομοταξία των ποδοσφαιριστών που έζησαν όλο το μαρτύριο του Άρη και μίλησε για το «αύριο» της ομάδας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην ιδιαιτερότητα της ημέρας λέγοντας ότι… «είναι μια μέρα χαράς για τον λαό του Άρη και όλους όσοι είναι γύρω από αυτό τον σύλλογο. Επιβραβεύσαμε τον κόσμο, του δώσαμε μεγάλη χαρά γιατί πλέον η ομάδα είναι εκεί που της ανήκει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί ξέρω τι τράβηξε σ’ αυτά τα τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τον Νέτο ο οποίος μου έμαθε τι εστί Άρης. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας».

Ρωτήθηκε για τον τίτλο που θα επέλεγε αν θα έγραφε ένα βιβλίο για τα όσα πέρασε στον Άρη. «Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν, αυτός θα ήταν ο τίτλος», απάντησε και αναφέρθηκε στη επόμενη μέρα. «Τα τρία τελευταία χρόνια, όλοι ξέραμε τι τράβηξε η ομάδα. Ο κόσμος απογοητεύτηκε πολύ. Περιμένει να δει ένα έργο. Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, εκτιμώ ότι η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, θα πρωταγωνιστήσει, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα