Άρης - Πανσερραϊκός 2-0

Άρης - Πανσερραϊκός 2-0

bet365

Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ντάρσι Νέτο, ο Άρης επικράτησε του Πανσερραϊκού με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σ’ ένα απόγευμα αποθέωσης όλων των συντελεστών για την επιστροφή των «κίτρινων» στη Superleague.

Η βράβευση του Ντάρσι Νέτο και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου τόσο στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή όσο και στους συντελεστές της επιστροφής του Άρη στη Σούπερλιγκα ήταν ίσως τα μοναδικά ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσίασε το πρώτο ημίχρονο. Γιατί το επίπεδο του ποδοσφαίρου ήταν χαμηλότατο καθώς βαθμολογικό κίνητρο δεν είχε καμία από τις δύο ομάδες. Ο Άρης ήδη έχει πετύχει την άνοδο ενώ ο Πανσερραϊκός έχει υποβιβαστεί στη Football League 2.

Οι «κίτρινοι» είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η κατοχή της μπάλας ήταν πάνω από το 65% υπέρ του Άρη. Δίχως όμως η ομάδα του Δημήτρη Σπανού να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μετουσίωσης της υπεροχής της καθώς με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 30ολεπτό κι ένα σουτ του Μουμίν (λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου), οι γηπεδούχοι ήταν τουλάχιστον ακίνδυνοι. Ο δε Πανσερραϊκός προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα αλλά η μοναδική καλή στιγμή του ήταν με τον Ενομό στο 35ο λεπτό όπου ο Καντιμοίρης αναγκάστηκε να διώξει σε κόρνερ.

Ο Άρης βελτίωση την επιθετική εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να γίνει πιο ουσιαστικός και είχε καλύτερο τρόπο ανάπτυξης. Ο Κενάν Μπαργκάν ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των «κίτρινων» και άγγιξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη – στο 51ο λεπτό – είδε τον Άντμαν να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ενώ στη δεύτερη έξι λεπτά αργότερα, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην επαναφορά το πλασέ του Πλατέλλα ήταν αδύναμο και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Δημήτρης Σπανός αντικατέστησε τους Πλατέλλα, Νέτο με τους Παυλίδη, Πασά και ο δεύτερος στην πρώτη επαφή του με την μπάλα έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Μετά από σέντρα του Βαλεριάνου, με διπλή προσπάθεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Άντμαν κι έκανε το 1-0 στο 60ο λεπτό. Η σπουδαιότερη φάση για τον Πανσερραϊκό σημειώθηκε στο 70ο λεπτό όπου μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καντιμοίρης σταμάτησε εντυπωσιακά τόσο τον Ποζατζίδη (έκανε προβολή καθώς βρισκόταν εντός μικρής περιοχής) όσο και τον Πόζογλου.

Ο Άρης κλείδωσε τη νίκη με την είσοδο του αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο με σκόρερ έναν ακόμη παίκτη που ήρθε από τον πάγκο. Ο Μπάμπης Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τζανακάκη και κινούμενος ως κρυφός σκόρερ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 81ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαργκάν έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς μετά από γέμισμα του Τζανακάκη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν είχε σωστή τοποθέτηση σώματος κι ενώ βρισκόταν επί της γραμμής της μικρής περιοχής, πλάσαρε παράλληλα της εστίας του Πανσερραϊκού. Στο 87ο λεπτό ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Άντμαν αλλά το τελείωμα της φάσης ήταν τουλάχιστον απογοητευτικό.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Μπαργκάν(Άρης), Στέβιτς, Πόζογλου, Κάκκος, Αναστασόπουλος(Πανσερραϊκός), ενώ αποβλήθηκε αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος(76’ Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Νέτο(58’ Πασάς), Πλατέλλας(58’ Παυλίδης), Μπαργκάν, Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Στοϊλας): Άντμαν, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής(67’ Κρητικός), Κάκκος(88’ Πέτρου), Πόζογλου(75’ Δούμτσιος), Ενομό

Δείτε τα γκολ

Και τα όσα ακολούθησαν μετά το σφύριγμα της λήξης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα