Η επιστροφή Καρυπίδη φέρνει εξελίξεις

Η επιστροφή Καρυπίδη φέρνει εξελίξεις

Η επιστροφή Καρυπίδη φέρνει εξελίξεις

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι αύριο(20/5, 17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τη σεζόν με τον Πανσερραϊκό και η επιστροφή του θα δρομολογήσει αποφάσεις επί του αγωνιστικού.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης απουσίαζε στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά στο ίδιο διάστημα προχώρησε σε επαφές και για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Ωστόσο, επί των αγωνιστικών θεμάτων, δεν προβλέπεται να υπάρξουν ανακοινώσεις πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας παρότι όλα είναι ξεκάθαρα αναφορικά με τους Δημήτρη Σπανό, Παύλο Μυροφορίδη.

Η επιλογή του νέου προπονητή σε συνδυασμό με τις συζητήσεις με παίκτες (σ. σ. Σόουζα, Πλατέλλας) των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και εντάσσονται στα πλάνα της επόμενης χρονιάς είναι οι προτεραιότητες του κ. Καρυπίδη επί των αγωνιστικών θεμάτων.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η πολιτική που θα ακολουθήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ως ένα βαθμό απέδειξε τις προθέσεις του βάζοντας την υπογραφή του στο «προειδοποιητικό» έγγραφο ομάδων της Superleague για την τακτική που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση που δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη. Επί της ουσίας όμως, είναι δεδομένο ότι ο κ. Καρυπίδης θα έχει τελικές επαφές με τα τηλεοπτικά δίκτυα (σ. σ. Novasports, Cosmote και Epsillon) που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα