Σόουζα: «Προτεραιότητα ο Άρης»

Σόουζα: «Προτεραιότητα ο Άρης»

Σόουζα: «Προτεραιότητα ο Άρης»

bet365

Ο Ούγκο Σόουζα έβαλε νέα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του στον Άρη καθώς σημείωσε ότι η βασική προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή* πονταρίσματος αν πρώτος σκόρερ αναδειχθεί ο o Ναντό ντε Κολό ή ο Λούκα Ντόντσιτς στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για την παραμονή του στον Άρη και απάντησε… «αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα μείνω. Μπορώ να πω όμως ότι είμαι χαρούμενος στον Άρη, ότι εισπράττω την αγάπη του κόσμου, ότι έχω αγαπήσει τον σύλλογο και ότι ο Άρης είναι προτεραιότητά μου. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία». Επί της ουσίας, ο Σόουζα έριξε ξεκάθαρα το μπαλάκι στον Θόδωρο Καρυπίδη και φυσικά διέψευσε κάθε σενάριο συμφωνίας του με άλλη ομάδα.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην επιλογή του να έρθει στον Άρη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. «Ήταν δύσκολο για μένα να παραμείνω σε μια ομάδα που έπαιζε για δεύτερο διαδοχικό χρόνο στη Football League αλλά ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικό κόσμο κι έτσι πήρα την απόφαση. Γι’ αυτό θέλω να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή, είναι πολύ σημαντικό για μας τους ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα μπαίνει ένα τέλος σε μια δύσκολη εποχή για τον σύλλογο. Κυρίως όμως, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής όπως ο Νέτο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα