Σπάρτη-Άρης 0-3 (vid)

Σπάρτη-Άρης 0-3 (vid)

bet365

Ο Άρης έκανε... παρέλαση στη Σπάρτη, επικράτησε εύκολα με 3-0 της τοπικής ομάδας και παραμένει στο -1 από τον ΟΦΗ και την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της football league! Ακόμη 2 γκολ για τον Διαμαντόπουλο, σκόρερ κι ο Πασάς.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ο Αρης έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στη Σπάρτη επικρατώντας με 3-0 αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η διακοπή στο πρώτο ημίχρονο. Ενα πρώτο μέρος που κράτησε 58 λεπτά (!) μιας και μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου στο 45' ο Μακρυωνίτης αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της Σπάρτης έκαναν επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρκαντωνάτο ο οποίος έφυγε για τ' αποδυτήρια.

Με την επιστροφή του διαιτητή δόθηκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες το ημίχρονο τελείωσε και στο δεύτερο μέρος ο Αρης τελείωσε το ματς. Αρχικά με το γκολ του Πασά στο 63' και στη συνέχεια με το γκολ του Διαμαντόπουλου στο 76'!

Οι συνθέσεις:
ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Οικονομόπουλος, Γραικός, Δεινόπαπας (11' Συμεωνίδης) (57' Κολτσίδας), Παναγιώτου, Τσιόφου, Γουόρντεν (51' Μουζακίτης), Φουρτάδο
ΑΡΗ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μουμίν, Νίκιτς, Πασάς, Χαντί (72' Λώττας), Μπαργκάν (77' Τσουμάνης), Διαμαντόπουλος (80' Μπαστακός)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα