Το γύρισε σε 4’ η Παναχαϊκή, ήττα για την Αναγέννηση Καρδίτσας (pics)

Gazzetta team
Το γύρισε σε 4’ η Παναχαϊκή, ήττα για την Αναγέννηση Καρδίτσας (pics)

bet365

Η Σπάρτη προηγήθηκε στην Πάτρα, αλλά η Παναχαϊκή ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη με 2-1. Έυκολα την ΑΣΑ η Καλλιθέα (3-1), με ξύλο στις εξέδρες, νίκη για Τρίκαλα, «τρίποντο» μετά από καιρό για τον Απόλλωνα, που επικράτησε του Παναιγιάλειου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η γηπεδούχος Παναχαϊκή μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απέναντι στη Σπάρτη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν προβάδισμα, χάρη σε γκολ του Φουρτάδο (44’), που με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή «πάγωσε» το γήπεδο της Αγυιάς, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στους Πατρινούς ωστόσο αρκούσαν λίγα λεπτά για να φέρουν «τούμπα» το σκορ και την τύχη του αγώνα. Στο 61’ ο Μωραΐτης με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 64’ ο Μουστακόπουλος με δυνατό πλασέ έκανε το 2-1, που διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με την ομάδα του να φτάνει τους 66 βαθμούς στην τρίτη θέση. Από την πλευρά της η Σπάρτη έμεινε στους 40, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ρόμα - Γιουβέντους με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (65’ Πολυχρόνης), Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Πλέγας, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (80’ Αντωνακόπουλος)

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Δοδοντσάκης (55’ Βοσνακίδης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Γραικός (73’ Δεινόπαπας), Καζβιρόπουλος (46’ Μουζακίτης), Φουρτάδο, Γουόρντεν

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ

Η Καλλιθέα δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», σε ένα παιχνίδι ωστόσο που σημαδεύτηκε από τα έντονα επεισόδια στις κερκίδες ανάμεσα σε οπαδούς και δυνάμεις των ΜΑΤ. Στα αγωνιστικά, στο 22’ ο Παπαγγελής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ωραία κεφαλιά, στο 36’ ο Σμυρλής έκανε το 2-0, περνώντας και τον Γκέκα και πλασάροντας σε κενή εστία, ενώ στο 72’ ο ίδιος παίκτης με σουτ πέτυχε το 3-0. Η Αναγέννηση απλά μείωσε στο 87' με την κεφαλιά του Τζέκου. Στο 88’ ακυρώθηκε γκολ του Κονέ για φάουλ στον τερματοφύλακα Πασάι. Με τη νίκη αυτή η Καλλιθέα έφτασε τους 27 βαθμούς, αν και τυπικά έχει υποβιβαστεί, ενώ οι Καρδιτσιώτες έμειναν στους 37, ισόβαθμοι μεν με τον Αιγινιακό, αλλά εκτός της διακεκαυμένης ζώνης.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος (60’ Μήλιος), Παυλής, Γκέτσι, Σμυρλής (82’ Καρβουνίδης), Καντέ, Βαλμάς, Κόττας (68’ Μάκο)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι (82’ Μούτσιος), Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Κονέ, Σουντουρά, Χαντζάρας (55’ Ντάγκρας), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Σταματάκης (60’ Βατουσιάδης)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το πρώτο «τρίποντο» μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες πανηγύρισαν οι Θεσσαλοί, επικρατώντας του υποβιβασμένου Παναιγιάλειου με 3-2, χάρη στα γκολ του Παπαζαχαρία (2’) και του Μαυριά (14’), που σιγούρεψαν από νωρίς τη νίκη και του Σταματή, που έκανε το 3-0 στο 71’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ζαφειράκη στο 44’, σκόραραν δυο φορές με τον Γαβριηλίδη (74’) και τον Τζανουλίνο (87’), ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και γνώρισαν την ήττα. Ο Απόλλων έφτασε έτσι τους 46 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αιγίου έμεινε προτελευταία με 24.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας (76’ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλιώτης (62’ Λίταινας), Τσιλούλης (67’ Καρακατσάνης)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου (36’ λ.τ Χαρίτος), Πολιανίδης, Δοξάκης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος, Γαβριηλίδης, Ζαφειράκης, Σμίλτος, Κάναλς (63’ Τσάινα), Σταματής, Κόκκορης (82’ Ντέιβιντ)

NIKH ME ΣΙΑΛΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, δίχως πολλές φάσεις, τα Τρίκαλα δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά στο φινάλε επικράτησαν με 1-0 του Αιγινιακού, που πλέον το μέλλον του στην κατηγορία είναι δύσκολο. Ο Ζούρκος στο 12’ αστόχησε στο τετ α τετ με τον Γιδόπουλο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ένα πολύτιμο γκολ των φιλοξενούμενων στην πιο καλή φάση τους στο ματς. Από την πλευρά τους τα Τρίκαλα, που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον στο πρωτάθλημα ήταν καλύτερα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το εύκολο γκολ. Τελικά στο 82' ο έμπειρος Σιαλμάς σκόραρε κι... έλυσε το γρίφο δίνοντας νίκη γοήτρου στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Μάκος, Γκόλιας, Τσιάρας, Τόμιτς (61’ Μιλοσάβλιεβ), Σαχινίδης (80’ Ζγκούρη), Γιαννιτσάνης, Τσίπρας (74’ Σιαλμάς)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης (87’ Πέριτς), Πολύζος, Ανδρικόπουλος, Σοφιάνης, Ζούρκος, Φουρτζίου (72’ Τοπαλίδης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα