Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα, εύκολα η Παναχαϊκή (pics)

Gazzetta team
Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα, εύκολα η Παναχαϊκή (pics)

bet365

Με εντός έδρας νίκες προχώρησαν η Παναχαϊκή (2-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας), η Σπάρτη (1-0 τα Τρίκαλα) και η Δόξα Δράμας (3-1 τον Απόλλωνα Πόντου), για την 28η αγωνιστική της Football League.

«ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ» ΞΑΝΑ Η ΠΑΤΡΑ

Η Παναχαϊκή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 2-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας, που υπέκυψε σχεδόν με το «καλημέρα». Ο Κυνηγόπουλος έκανε το 1-0 μόλις στο 2’, ενώ στο 17’ ο Μασούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Οφρυδόπουλου. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, με τους Πατρινούς να φτάνουν στους 57 βαθμούς και να διευρύνουν τη διαφορά από τον 4ο ΑΟΧ Κισσαμικό στους έξι. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν 8οι με 43.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αργυρόπουλος, Φωτάκης, Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (68’ Γκίνο), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μωραΐτης (62’ Αντωνακόπουλος)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Πανανίκου, Τσοντάκης (87’ Γούλας), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Ψιάνος, Μακρής, Χούσος, Κυριάκης (46’ Ράγκελοφ), Κουσίδης (69’ Ευαγγέλου), Λουκίνας

ΣΗΚΩΣΕ «ΚΕΦΑΛΙ» Η ΔΟΞΑ

Νίκη μετά από τέσσερις αγώνες για τους «μαυραετούς», που επικράτησαν με 3-1 του Απόλλωνα Πόντου. Από νωρίς οι γηπεδούχοι έδειξαν τα «δόντια» τους και ο Γκοτοβός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 10’. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 28’ με τον Χασομέρη, που σκόραρε με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η συνέχεια ανήκε στη Δόξα. Ο Γουνδουλάκης στο 79’ έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, για να έρθει ο Κουσκουνάς στο 92’ και να διαμορφώσει το τελικό 3-1, με το οποίο οι Δραμινοί πλησίασαν τον Κισσαμικό στο -4, φτάνοντας στους 47 βαθμούς. Αντίθετα, ο Απόλλων έμεινε στους 44 και στην 7η θέση.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (83’ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (69’ Μαρκόπουλος), Ματσούκας (63’ Βιτλής), Κουσκουνάς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (70’ Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο, Κυβελίδης (67’ Ηλιάδης)

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ Η ΣΠΑΡΤΗ

Οι Λάκωνες κατάφεραν να επικρατήσουν των Τρικάλων εντός έδρας και να διατηρήσουν διαφορά ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη. Το γκολ του Οικονομόπουλου στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης αρκούσε στην ομάδα του Στεφανίδη, που δεν έχασε το προβάδισμα και πανηγύρισε το «τρίποντο». Με τη νίκη της πια βρίσκεται στους 38 βαθμούς, στο +3 από τον Αιγινιακό, τον πρώτο εξ όσων βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Τα Τρίκαλα έμειναν στους 45, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν τον Αιγινιακό.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Τσιόφου (81’ Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης, Γουόρντεν, Φουρτάδο (60’ Βοσνακίδης)

AO TΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Χιντζίδης (73’ Γροντής), Μάκος, Βέρτζος, Πάνος, Τσιάρας, Μιλοσάβλιεφ (80’ Ν' Λουντουλού), Τόμιτς, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (62’ Τρίπρας)

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Football League:

Τετάρτη 25 Απρίλίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟΧ Κισσαμικός 3-3

Πανσερραϊκός - Αιγινιακός 1-2

Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου 3-1

Σπάρτη - Τρίκαλα 1-0

Άρης - Απόλλων Λάρισας 3-0

Παναχαϊκή - Καραϊσκάκης Άρτας 2-0

Πέμπτη 26 Απριλίου

ΟΦΗ - Παναιγιάλειος (17:00)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα