«Τεσσάρα» ο Εργοτέλης, νίκες για Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Αναγέννηση

Gazzetta team
«Τεσσάρα» ο Εργοτέλης, νίκες για Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Αναγέννηση

bet365

Το 4-1 του Εργοτέλη επί του Καραϊσκάκη Άρτας ξεχώρισε από τα αποτελέσματα της Football League, ενώ η 3η της βαθμολογίας Παναχαϊκή πέρασε με νίκη από την Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ένας Εργοτέλης να τον πιεις στο ποτήρι για ακόμα μια αγωνιστική στη Football League! Η ομάδα του Τάκη Γκώνια κυριάρχησε απέναντι στον Καραϊσκάκη και τελικά επικράτησε με 4-1.

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης! Ωστόσο το πρώτο γκολ άργησε να έρθει, καθώς έπρεπε να φτάσουμε στο 38, ώστε ο Κάιπερς να ανοίξει το σκορ από τα 11 βήματα. Ο Καρασϊασκάκης, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 42'. Τότε, ο Ευαγγέλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει και γρήγορα... τελείωσαν την αναμέτρηση. Μέσα σε δύο λεπτά, έφτασαν στο 3-0. Πρώτα ο Σταματάκος στο 67' έκανε το 2-0 και στη συνέχεια, στο 68', ο Κάιπερς το τελικό 3-0. Ωστόσο το παιχνίδι είχε ακόμα δύο γκολ! Αρχικά ο Εργοτέλης, έφτασε στο 4-0 με τον Μπρους στο 91', με την ΑΕ Καραϊσκάκη να μειώνει στο τελικό 4-1 από την άσπρη βούλα με τον Λουκίνα.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Μπουρσέλης (71' Μπούζας), Τσέλιος, Μπουτσάκης (82' Μπρους), Κάιπερς, Έφορντ (77' Ιατρούδης), Σταματάκος.

Καραϊσκάκης Αρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Άτσκα (69' Λουκίνας), Δημητριάδης (58' Ρανγκέλοφ), Ψιάνος, Κόλλινς, Ευαγγέλου, Κυριάκης (80' Γούλας)

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ!

Το γκολ του Κυνηγόπουλου στο 82’ αποδείχθηκε καθοριστικό για τους Πατρινούς, που πέρασαν νικηφόρα από τη Λάρισα, επικρατώντας του Απόλλωνα με 0-1, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, δίχως πολλές φάσεις και χαμηλό ρυθμό. Με το «τρίποντο» οι Αχαιοί αύξησαν τη διαφορά τους από τον ΑΟΧ Κισσαμικό στους 4, φτάνοντας τους 54 και παραμένοντας τρίτοι στη βαθμολογία.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (84’ Λουκάς), Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (84’ Σουλιώτης), Κανούλας, Λίταινας, Καρακατσάνης (74’ Κακάμης)

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος (69’ Μασούρας), Φωτάκης, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης (78’ Αποστολόπουλος), Μωραΐτης (60’ Αντωνακόπουλος)

ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Η ομάδα του Αιγινίου νίκησε με 2-0 τη Σπάρτη και προσπαθεί να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο α' μέρος ο Αιγινιακός προηγήθηκε γρήγορα, χάρις στον Τοπαλίδη, όταν στο 22’ ο Γιατζιτζόγλου με ωραία σέντρα από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στην περιοχή και από εκεί ο Τοπαλίδης με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα. Η Σπάρτη νωρίτερα είχε απειλήσει δίχως αντίκρισμα με μία κεφαλιά του Φουρτάδο και ένα σουτ του Τριανταφυλλάκου. Το ημίχρονο έκλεισε λοιπόν με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στην επανάληψη το προβάδισμα όχι μόνο διατηρήθηκε, αλλά διευρύνθηκε κιόλας, χάρη στο γκολ του Σοφιανού στις καθυστερήσεις (93΄), με τον Αιγινιακό να φτάνει στους 32, έναν λιγότερο από τον Εργοτέλη.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (77’ Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης, Ζούρκος (67’ Πολύζος), Τσολακίδης

Σπάρτη (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης (55’ Γραικός), Σάββα, Οικονομόπουλος, Δοδοντσάκης (74’ Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας (65’ Μουζακίτης), Φουρτάδο, Ράνος

Παναιγιάλειος-Δόξα Δράμας 1-0
Ένα γκολ του Σταματή στο 65’ ήταν αρκετό για τον Παναιγιάλειο ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Αιγίου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας και σέντρα σουτ του Ζαφειράκη η μπάλα έφτασε στον Σταματή ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μένκα.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ρέλλας, Γκούμας, Κόκκορης (73’ Τζανουλίνος), Σκαρτσίλας, Κάναλς (65’ Ζαφειράκης), Σταματής (86’ Σμίλτος)
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Μένκα, Οστοϊτς, Γκότοβος (71’ Λίτσκας), Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (46’ Στεφάνοβιτς), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Καπνίδης, Γεωργιάδης (46’ Μπαϊκαρά), Τζόκιτς

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

«Αλμα» παραμονής έκανε σήμερα η Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά το 1-0 που επικράτησε του Πανσερραϊκού. Αποτέλεσμα που έφερε τα «λιοντάρια» κατάφατσα με το φάσμα του υποβιβασμού. Μετά από ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρις στο γκολ που σημείωσε ο Παπαευθυμίου στο 54' με ψηλοκρεμαστό σουτ, ύστερα από μεταβίβαση του Μπιτελή. Τα «λιοντάρια» άγγιξαν την ισοφάριση στο 75' όταν ο Παπουτσογιαννόπουλος είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Δούμτσιος αστόχησε στην κεφαλιά που έκανε.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος (86' Μπούσδρας), Ρουσσάκης, Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (90'+3' Ντάγκρας), Σταματάκης, Κονέ, Βατουσιάδης, Παπαευθυμίου (72' Λεφίδης).

Πανσερραϊκός (Α. Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (80' Στέβιτς), Τσαμούρης, Ποζατζίδης (66' Κάκκος), Αναστασόπουλος, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Πόζογλου (57' Ενόμο), Δούμτσιος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα