Βαλεριάνος: «Πάντα θέλεις την πρωτιά»

Gazzetta team
Βαλεριάνος: «Πάντα θέλεις την πρωτιά»

bet365

Ο Άρης φρόντισε να διευκολύνει τον εαυτό του με τη βαθμολογική διαφορά που απέκτησε από την 3η ομάδα της Football League, αλλά ο Γιώργος Βαλεριάνος στάθηκε σ’ έναν άλλον στόχο, αυτόν της πρώτης θέσης.

Ο έμπειρος αμυντικός στάθηκε αρχικά στην απόδοση της ομάδας του στη νίκη επί της Δόξας Δράμας τονίζοντας ότι… «κάναμε ένα καλό παιχνίδι βγάζοντας στο γήπεδο αυτά στα οποία είχαμε δουλέψει. Είχαμε πει ότι αυτό το ματς ίσως τελειώσει τη σεζόν. Δε νομίζω ότι κινδυνέψαμε με εξαίρεση μια φάση του 45ου λεπτού, αντιθέτως είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Τώρα αρχίζει κάτι άλλο για μας από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Πλέον δεν υπάρχει άγχος. Από την πρώτη αγωνιστική εμείς θέλαμε να βγούμε πρώτοι και αήττητοι κι αυτό θα επιδιώξουμε».

Ο Γιώργος Βαλεριάνος στάθηκε και στον εγωισμό των παικτών. «Όταν παίζεις στον Άρη και ξέρεις ότι πρέπει να βγει η κατηγορία, είναι λογικό να υπάρχει άγχος. Δεν μπορείς να είσαι χαλαρός. Τώρα θέλουμε όμως και την πρωτιά, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς συμβιβαστείς με τη δεύτερη θέση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα