Η θέση του ΟΦΗ για τον Μάνο

Δημήτρης Τομαράς
Η θέση του ΟΦΗ για τον Μάνο

bet365

Από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για πρόταση ανανεώσης του συμβολαίου του Δημήτρη Μάνου, που έχει συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό.
Aπο την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με αφορμή δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μάνο, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι εδώ και έναν μήνα, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ικανότατο επιθετικό, πρώτο σκόρερ της ομάδας, αλλά και της Football league με 16 γκολ, για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα. Υπάρχει επίσημη πρόταση προς τον παίκτη, για να συνεχίσει, την οποία γνωρίζουμε ότι εξετάζει με προσοχή και σοβαρότητα. Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, είναι ότι οι συζητήσεις, γίνονται στην βάση, να παίζει ο ΟΦΗ στην Super League τη νέα περίοδο.
Οπότε, γίνεται αντιληπτό, ότι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στην παρούσα φάση, είναι η ομάδα και σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο Δημήτρης Μάνος, να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει. Όταν έρθει η ώρα, να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα πληροφορηθεί οποιαδήποτε εξέλιξη. Για εμάς αλλά και για τους παίκτες αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο, από την άνοδο!
Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα