Σπανός: «Τα είχαμε όλα εκτός του γκολ»

Σπανός: «Τα είχαμε όλα εκτός του γκολ»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του σε ότι αφορά την απόδοσή τους, σημειώνοντας όμως ότι από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να σκοράρουν ουσιαστικά διαγράφεται η εμφάνιση.

«Ήταν για μας ένα παράξενο απόγευμα αναφορικά με την όλη διαδικασία του παιχνιδιού με αυτό που μας έτυχε με τον Ιντζόγλου και ολοκληρώθηκε – αναφορικά με την τύχη – στο φινάλε του αγώνα. Νομίζω ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, δεν μπορέσαμε να σπρώξουμε την μπάλα από το μισό μέτρο. Εκεί όμως είναι η ουσία των πραγμάτων στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα είχε ανάπτυξη, κυκλοφορία, έβγαλες κάθετες πάσες… τα είχε όλα. Όλα όμως διαγράφονται όταν δεν έχεις το γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Το παιχνίδι δεν αξίζει κριτικής. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», είπε.

Σε ερώτηση σχετική με το αν θα κοστίσει αυτή η απώλεια βαθμών, είπε: «Νομίζω ότι στο τέλος η ιστορία θα δείξει ότι ο Άρης έφερε μια κακή ισοπαλία σε μια έδρα από την οποία θα έπρεπε να είχε περάσει. Το χειρότερο θα ήταν να παίζαμε άσχημα. Κρατάμε μόνο την εμφάνιση».

Σχετικά με την ακύρωση του τέρματος του Διαμαντόπουλου στο 75ο λεπτό και τη διαιτησία, είπε: «Χωρίς να είμαι σίγουρος πιστεύω ότι είναι πιο πίσω ο Διαμαντόπουλος. Τα έχουμε βάλει πολλές φορές με τους διαιτητές και τους επόπτες. Πριν από ενάμιση μήνα είχα μιλήσει για μια εμπλοκή αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτή διαδικασία. Υπάρχουν υπεύθυνοι και δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός λέγοντα τα ίδια».

Σχετικά με τη μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από τους άμεσους αντιπάλους του Άρη, είπε: «Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ομάδα, για να κρατηθεί συμπαγής και αδιαίρετη είναι να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Αν υπάρχει παράπονο για το αν παίζει κάποιος ή δεν παίζει, αν βάζει το γκολ ή δεν το βάζει, ουσιαστικά θα εξαντληθεί η ομάδα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και φαίνεται στο γήπεδο. Όπως είχαμε πάρει μεγάλη διαφορά μπορούμε και τώρα. Θέλει υπομονή, σοβαρότητα και ηρεμία».

Σε ερώτηση σχετική με την αντικατάσταση του Βαλεριάνου, ο Δημήτρης Σπανός ουσιαστικά άφησε αιχμές κατά του παίκτη του. «Η αλλαγή Βαλεριάνου έχει να κάνει με το εγώ και το εμείς. Σχετικά με τον Ιτζόγλου, ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και τον αλλάξαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα